#test_kospa
    Kedže mi balík prišiel chvíľku pred dovŕšením 2 rôčkov mojej dcérky,tak lepšie načasovanie si ani neviem predstaviť.Hneď som rozmýšľala čo pripravím na oslavu zo surovín,ale poďme po poriadku 😉

    V balíku sa nachádzal Kokosový olej,Kokosová múka a Kokosový cukor od firmy KOSPA.

    Najviac som bola zvedavá na Kokosový olej,po rozbalení ma očarila jemná a zároveň výrazná kokosová vôňa.Možno som jediná,ktorá kokosový olej nevyužila len na varenie,skoro dva týždne sa pravidelne natieram kokosovým olejom a používam ho namiesto krému na ruky a tvár.
    Pleť sa mi zo začiatku strašne presušila a teraz je už vláčna a na tvári už nemám ani jednu vyrážku.Po zime som mala neskutočne vysušené šupinaté ruky a teraz na nich nie je ani náznak začervenania.

    Musím priznať,že mi moc nejde piecť z Kokosovej múky,ale verím,že sa časom naučím použivať vhodne množstvo ingrediencii.Napríklad palacinky sa mi nepodarili na prvý pokus,ale všetci čo ochutnali chválili.
    Ďalší pokus bola torta na narodeniny dcérky a tam mi to aj celkom vyšlo.Použila som Kokosový olej,Kokosovú múku a Kokosový cukor a torta mala neuveriteľnú chuť a aj malý kúsoček dokázal zasýtiť.

    Balenie Kokosovej múky a Kokosového cukru ma malý obsah,čo považujem za nevýhodu.

    Kokosový cukor využívam pravidelne každé ráno do kávy a ma veľmi jemnú karamelovú príchuť.

    Plusy
    -kokosový olej je vhodný na problematickú pokožku
    a ma veľké využite v kuchyni
    -kokosová múka je veľmi zdravá náhrada klasickej pšeničnej múky,obsahuje veľké množstvo vlákniny a hlavne je bez LEPKOVÁ
    -kokosový cukor je vhodný pre diabetikov a to je podla mňa veľké plus

    Mínusy
    -pri kokosovom olej som doposiaľ nenašla žiadne
    -kokosová múka a kokosový cukor má pre mňa rovnaké mínus a aj to len v balení a cene,ale zasa cena je úmerná kvalite 😉

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovať výrobky od firmy #kospa a vďaka Vám som našla vhodný produkt pre celu rodinu,Kokosový olej už nepustím z rúk,zamilovala som sa do jeho vône.

    Uz coskoro ....recenzie na skvele vyrobky zn. #kospa na mem blogu 🙂