Tak... manžel mi stále hovorí, že máme doma veľa hračiek... najbližšie mu ukážem toto video 🙂
    Myslím, že kľúče od áut už nebude nechávať v mojej blízkosti 🤭😂

    https://www.facebook.com/reel/1626617481055106?...

    #gulicky #auto #hracky #manzel #kluceodauta

    roka17
    13. mar 2014    Čítané 0x

    Ako zbaliť vlastného manžela?

    Keď čítam dámske časopisy ako v nich dávajú rady "ako zbaliť muža v bare, ako zaujať..." a podobne, len si povzdychnem. To sa mi nezdá moc ťažké... ale "zbaliť" vlastného manžela po 10-ročnom manželstve, tak to už chce nápad!

    Už vás videl v toľkých podobách (s maskou na tvári i bez nej, upravenú- neupravenú, rozospatú, nahnevanú...) Ved to poznáte... Aj motýliky v bruchu pri stretnutí sa už po rokoch premenili, no ako to slušne napísať... na iné zvuky.

    A pritom starať sa o kvalitný partnerský vzťah je tak dôležité a potrebné. Takto som premýšľala aj v piatok večer, ked sa deň skončil nezmyselnou hádkou "o ničom". Nepodstatná vec, ktorá vyburcovala zbytočne emócie. Mrzelo ma to, ale som dosť hrdá a niekedy prísť a ospravedlniť sa keď až tak úplne necítim vinu, chce dosť veľkú odvahu. Napadol mi plán, že skúsim na vlasného manžela fintičky, na ktoré som pri dvoch temperamentných chalanoch a podnikaní nemala čas.

    Sobota: Ráno tichá domácnosť. Pripravila som skvelé raňajky. Išla som do sprchy a len tak v uteráku sa mihla bytom. Čisto len na vzbudenie manželovej pozornosti. Obliekla som si total minišaty s čiernymi pančuškami, čo boli vlastne len predlžená tunika a nikdy by som v tom nešla von, ale na tento účel sa hodili. Zabralo! Manžel síce stále ticho, no akoby nič sledoval môj pohyb po byte. Ja tiež bez jediného náznaku úsmevu som v krátkych šatočkách začala vysávať 🙂 A potom variť. Stále som však cítila jeho pohľady a tajne som si ich vychutnávala - no tvárila som sa odmerane, akože nič 🙂

    Nedeľa: Stále relatívne tichá domácnosť. Tak som si povedala, že na nedeľnom obede si dám obzvlášť záležať, no ako to býva, vždy sa musí niečo pokaziť a totálne sa mi rozvarila ryža. Ako zachrániť ryžu? No predsa veľkým výstrihom! Bežne vôbec nenosím, ale správna push-up urobí divy. Či veríte či nie, keď ma manžel zbadal za stolom aj zabudol, čo jedol. Ked som videla jeho výraz v tvári, začali sme sa nahlas smiať. Deti síce nechápali, o čo ide, ale my sme to napätie vo vzduchu cítili ako už dávno nie.

    Niekedy stačí trochu humoru, niekedy nápad, ale manželstvo a partner si jednoznačne našu pozornosť zaslúžia vždy! Milé maminky, nezabúdajme na to, že okrem maminiek sme aj ženami - manželkami a partnerkami a každá jedna z nás by sa mala z času na čas premeniť na FEMME FATALE.

    Tento článok je len na spríjemnenie jarného dňa a podobnosť s realitou je len čisto náhodná 🙂