drews_beauty
    13. sep 2017    Čítané 921x

    8 tipov ako pózovať

    Často som dostávala otázku, ako to robím, že viem pózovať, či som sa to učila a podobne. Rozhodla som sa teda podeliť sa s vami o moje tipy, ktoré sa dajú zužitkovať napríklad aj pri svadobnom či rodinnom fotení 🙂 

    cesta1
    18. jan 2017    Čítané 122x

    Ako psychológ sa často sa zamýšľam nad doporučeniami :

    - "myslite pozitívne" ... a pritom vo svojom vnútri prežívate smútok a depresiu,

    - "dôverujte si" ... a pritom ste boli celé detstvo kontrolovaný a usmerňovaný,
    - "buďte sebaistý"... ako, keď ste boli šikanovaný,
    - "veľa spite" ... ako spať s poruchami spánku alebo so starosťami,
    - "smejte sa" ... ale vy nič smiešne nevidíte,
    - "oddychujte a meditujte" ... ako, keď ste v napätí a cítite nepokoj,
    - "pochváľte sa " ... a vy neviete za čo,
    - "skúšajte nové veci" ... ako, keď sa od detstva bojíte všetkého neznámeho,
    - "odpúšťajte" ... ako keď platí - "kto si bez viny, hoď kameňom",
    - "jedzte zdravo" ... a čo je zdravé?
    - "nepracujte veľa" ...????
    - "zbavte sa svojich strachov" ... ako?
    Na jednej strane sú slová a na druhej strane sú zažité a potlačené emócie. Emócie sú silnejšie, prejavujú sa celým naším telom a to nedokáže klamať. Nezmení to ani sila myšlienky.
    Nestačia preto iba slová, rady, doporučenia ale poznanie potláčaných tráum a uvoľnenie s nimi spojených emócií.

    Ak vyriešite svoje depresie, poruchy spánku, vnútorné napätie a nepokoj, strach z neznámeho, pochopíte šikanu z detstva, posilníte svoju sebaistotu a spoznáte svoje hodnoty a svoje schopnosti, nepotrebujete už žiadne doporučenia.
    Vaše problémy sú ako "žaba sediaca na prameni".
    Ak ich pochopíte "ste tým, kým ste".

    Cesta hľadania a liečenia je niekedy ale zložitejšia a je dobré, ak vás sprevádza odborník na dušu.

    http://vychovavkocke.sk/
    #vychovavkocke #najmama #rady

    Aké sú rozdiely v stravovaní pred a po gravidite? ❤

    Chcete se mnou strávit dva dny? Za kratší dobu to nedokážu vysvětlit! pregnant-over-40Žena není muž. Rodí děti, má mateřské pudy. První podmínkou je být v optimálním nutričním stavu a hmotnosti už před početím.

    Následuje éra gravidity – 9 měsíců není málo času. Hlavně je to dost času na to přibrat místo ideálních 10-12 kg celých 30! A je malér.

    Prý má gravidní žena různé chutě, kterým se nemá bránit. No, do jisté míry ano – to proto, že organismus je chytrý – ví, co potřebuje. Když bude mít žena při početí podváhu, přibere i 25 kilo. Logicky. Jde o život dítěte = o jeho dostatečnou výživu. Když ta žena bude držet dietu dokonce i v graviditě, koleduje si o malér – jak pro sebe, tak trochu méně pro dítě. To si z jejího organismu „vytáhne“ co potřebuje – pokud to tam ovšem ještě je.

    Dítě se narodí O.K., ale matka je devastovaná – a jak má potom kojit? A ta horší situace? Dnes kojení nutnou podmínkou. V podstatě bohužel. A to mnoho žen zneužívá. Jedním důvodem je emancipace. Druhým nepochopení ze strany matky. Jde o její psychické nastavení.

    čítaj viac na https://www.dusanplichta.com/blog/rndr-petr-for...
    #tipy #triky #doktor #rady #recepty #chudnutie #chudnem #zeny #gradivita

    Kde vidíte najväčšie rozdiely vo výžive muža a ženy? 🍒 🥕

    To by mělo být jasné jako rozdíl medzi Venuší a Marsem! Rozdílné hormony (naštěstí), rozdílná mentalita (naneštěstí?). Žena není muž ani u prostřeného stolu – je název mé knihy.

    Ale už je to „dávno“ – přesto se na tom nic nezměnilo. Běda ženě, která se stravuje jako její muž. Úsměvné je, že to platí i naopak. Obrovské množství informací a hlavně tlak stoupenců alternativní výživy a autorů desítek „diet“ způsobil, že se ženy aktivují a podléhají „výživovým guru“.

    Tí tvrdí například že: je nutné být veganem nebo vitariánem, protože… a tak se z žen stávají veganky nebo vitariánky a nutí do toho i svoje partnery. Úsměvná (protože reálná a tudíž tragikomická) je knížka Michala Vieweigha „Biomanželka“. Současní muži jsou „empatičtí“ k rodinnému životu a v důsledku toho se mnozí z nich stávají trubci.

    viac čítajte: https://www.dusanplichta.com/blog/rndr-petr-for...

    #tipy #triky #doktor #rady #recepty #chudnutie #chudnem #zeny

    roka17
    24. mar 2014    Čítané 0x

    Ako zvýšiť predaj v bazáriku?

    Milé maminky, rozhodla som sa, že napíšem pár svojich postrehov, ako zvýšiť predajnosť vecičiek po vašich deťoch.

    Predaju sa venujem už viac rokov a za tú dobu som sa toho dosť naučila. Ak pomôže niektorá rada práve Vám zvýšiť predaj vecičiek po svojich deťoch, budem veľmi rada.


    1. FOTKA - na internete predáva! Toto je zásada č.1 a je najdôležitejšia zo všetkých! Preto venujte kvalitnej fotografii značnú pozornosť, ja to robím takto:
        A. Mám biely podklad- najlepšia je biela deka (na svetlé oblečenie používam tmavý podklad, vyhovuje tmavomodrá, alebo tmavo sivá)
        B. Fotím vždy za denného svetla
        C. Okno mám pred sebou, fotím z výšky
        D. Kvalitný foťák so zrkadlovkou je strááášna výhoda
        E. Fotky upravím v bežnom programe MS offis- orezanie, zvýraznenie jasu, kontrastu
    2. TOVAR - predávajte kvalitný tovar, známych značiek. Aj ked je o niečo drahší ako napr. F&F či iné, no vždy ho viete predať lepšie ako neznačkové oblečenie a kvalita je nepopieratelná. Veci majú stále farby, nevyžmolkujú sa.
    3. NEZAVÁDZAJTE - vždy opíšte pravý stav tovaru (i ked je to dosť individuálna záležitosť) a keď je kaz, tak to tam napíšte. Nespokojná zákazníčka sa k vám znovu nevráti...
    4. CENA - nemusíte predávať veci pod cenu, aby sa vám len predali. Vzbudzuje to dojem, že niečo na nich nie je v poriadku. Ja sa držím zásady, že ak je tovar kvalitný, absolútne v tip top stave, tak cenu dám polovičnú za akú som kúpila ja.
    5. DÔVERA - zo skúsenosti som sa poučila, že so zákazníčkou sa nehádam a každú jednu si vážim. Ak je s tovarom nespokojná, bezproblémov jej ponúknem možnosť vrátenia (väčšinou hladajú chyby len vtedy, ked tovar nesadne a je to len spôsob ako ho vrátiť). O chvílu sa vám ohlasi iná, ktorej to sadne a podakuje vám. Dôležité je, aby mala zákazníčka dobrý pocit z kúpy.
    6. POĎAKOVANIE - snažte sa každej zákazníčke dobre poradiť, aby bola spokojná, nie za cenu bezpodmienečne predať (nie každá vec zodpovedná pridelenej veľkosti veku). Navrhnite napr. kombináciu oblečenia, poprípade doplnky. Za každý, aj ten najmenší nákup poďakujem a ocením každú jednu objednávku nejakou drobnosťou.

    Nemusíte so mnou súhlasiť, ale ak tieto rady pomôžu čo len jednej z vás, budem veľmi rada. Ja to robím s veľkou radosťou a skutočne ma to baví. Z času načas sa nájde niekto, kto vám túto "činnosť", "zábavu" bude chcieť znechutiť, ale nenechajte sa odradiť. Tak držím palce, nech sa darí i vám, každej jednej. 

    PS: foto ako ukážka (nie sú na predaj, už som ich dávno predala)