benikate
    Správa bola zmenená    9. mar 2020    

    "Zimné prechádzky a tri malé deti. Neustále oblieknie, vyzliekanie, vyzúvanie, prezúvanie, umývanie... Moje ruky nestihnem ešte ani poriadne šupnúť do svojich rukavíc, už musím niekomu fúkať noštek, utierať zafúľané líca, alebo pomáhať triafať mini prstíky do rukavičiek. A tak moje ruky (moju psychiku teraz 😜 ) dostávajú zabrať.

    Suché ruky ma trápia v podstate od prvej materskej. V chladnejších mesiacoch až tak, že sa mi na koži zvyknú robiť malé bolestivé trhlinky. Leukoplast patrí medzi povinnú výbavu tašky počas každej prechádzky alebo na výlete. Nielen ako prvá pomoc pri úraze hyperaktívnych detí. Častejšie ako oni si leva Simbu alebo princezné lepím na prsty ja😂však predsa "cool mamina" 😜✌️Ale aby som sa predstavila, volám sa Katka a som hrdou mamou Lukáška(7), Katky(4) a Alžbetky(2). Nepatria medzi tiché detičky, a preto je u nás stále veselo. A nielen doma😁 Veľmi radi chodíme do spoločnosti a pobyt na čerstvom vzduchu je pre nás nevyhnutnosť. Ešteže nám to nádherný piešťanský park umožňuje. Lukáško má od malička dosť ekzematickú pokožku, hlavne na nohách a v záhyboch. Niekedy sa objaví potravinová alergia a po jej prekonaní má nôžky veľmi suché a musíme ich poriadne hydratovať. Jeho mladšie sestričky s tým našťastie problémy nemajú, ale šetrnú kozmetiku používajú aj ony."

    Táto #reallife story zo života na materskej 😆 nás dostala do testovania kozmetických výrobkov nemeckej značky Linola.

    Dva týždne tu pre vás budeme testovať dva produkty:

    ➡️ 1)

    Linola Shower and Wash je sprchový a umývací mikroemulzný gél na ruky, telo i tvár, ktorý umožňuje rýchle vstrebávanie hodnotných lipidov do pokožky. Navyše nedráždi v očiach, má príjemnú hypoalergénnu vôňu a je vhodný nielen pre dospelých, ale aj pre deti.

    ➡️ 2)
    Linola Hand je krém, ktorý zatočí s veľmi suchou, hrubou a popraskanou pokožkou rúk. Obsiahnutá kyselina linolová podporuje prirodzenú regeneráciu ochrannej kožnej bariéry a lipidy s glycerínom znižujú pnutie pokožky.

    Sama som zvedavá, lebo na suchú pokožku sme skúšali kadečo. A preto otázka aj na vás:
    ❓Máte skúsenosti s touto kozmetikou❓
    .
    .
    #test #konik_testuje #test_linola4

    (2 fotky)