konik_testuje
    24. sep 2019    Čítané 9987x

    Vaše skúsenosti s CEWE FOTOKNIHOU

    Život sa skladá z jedinečných okamihov, maličkostí, ktoré si chceme uchovať v pamäti. Prvé okamihy vášho dieťatka, láskavý úsmev vašej babičky, spomienky na mladosť... Váš život je ako kniha pozostávajúca z jednotlivých kapitol, ktoré tvoria originálny príbeh. Zhmotnite váš príbeh do vlastnej CEWE FOTOKNIHY, uchovajte si spomienky a prežívajte vďaka fotografiám tie krásne okamihy opakovane.

    Čo budeme testovať

    CEWE FOTOKNIHU si vytvoríte rýchlo, jednoducho a v pohodlí domova. Vďaka bezplatnému softvéru Môj CEWE FOTOSVET si môžete vytvoriť jedinečný dizajn – pridajte text, kliparty, zvoľte si motív, pozadie či iné tematické prvky. Staňte sa dizajnérom vlastných spomienok a zážitkov, je to skutočne jednoduché. Vďaka testovaniu si budete môcť vytvoriť jednu z týchto dvoch spomienkových fotokníh, ktoré garantujú najvyššiu úroveň kvality a služieb:

    CEWE FOTOKNIHA 

    Zachyťte spomienky a vytvorte si z tých najkrajších a najosobnejších záberov svoju osobnú fotoknihu, ktorá vás kedykoľvek prenesie v čase. Nenechajte svoje spomienky vyblednúť a prelistujte si v nich vždy, keď si spomeniete.

    CEWE FOTOKNIHA Kids

    Túto knihu si zamilujete nielen vy, ale aj vaše ratolesti. Vďaka hrubým zaobleným stránkam je ideálna pre detské rúčky. Vytvorte jedinečnú fotoknihu všetkého, čo sa v živote vášho malého človiečika udialo. Do rúk mu tak dáte príbeh plný nového a predsa dôverne známeho. Prežívajte spolu s ním ten najkrajší príbeh – váš vlastný.

    Koho hľadáme

    Na testovanie CEWE FOTOKNIHY hľadáme 10 žien, ktoré rady fotografujú a zachytávajú tak jedinečné okamihy života svojej rodinky a priateľov. Hľadáme tie ženy, ktoré vedia spomaliť, zastať a vďaka fotografiám spomínať na krásne chvíle. Musia byť taktiež komunikatívne, inšpiratívne a musia nám s radosťou ukázať, ako vyzerá ich život cez hľadáčik fotoaparátu.

    Ako sa zapojiť

    Ak sa chcete zapojiť a vďaka testovaniu si vytvoriť krásne spomienky zhmotnené do podoby jedinečnej CEWE FOTOKNIHY, stačí, ak nám pod týmto článkom zanecháte komentár. Napíšte nám v ňom niečo o sebe, svojej rodinke alebo svojich záujmoch. Nezabudnite pripojiť nejakú fotografiu, ktorú sa vám podarilo cvaknúť a ktorá je vášmu srdcu blízka ❤

    Čas na zapojenie máte do nedele 29.9.2019 a v priebehu týždňa vyberieme 10 žien, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Budeme vám držať palce a tešiť sa na vaše komentáre a fotografie.

    konik_testuje