Krill olej preukázateľne zlepšuje kardiovaskulárne zdravie. Z vyhodnotenia klinickej štúdie so 120 pacientmi s mierne zvýšenou až vysokou hladinou cholesterolu vyplýva, že krill olej jednoznačne znížil celkovú hladinu cholesterolu o 13%, LDL cholesterol o 32% a triglyceridy o 11%. Hladinu HDL cholesterolu pomohol zvýšiť o 44%. http://www.pharmshop.sk/produkty/vitaminy-miner...
    #omega_3 #superkrill #jamieson

    Jamieson OmegaRED Super Krill sú vyrobené zo 100% čistého oleja extrahovaného z tukovej vrstvy antarktických kôrovcov, ktoré sa lovia iba počas posledných dvoch mesiacov antarktického leta, kedy obsahujú najviac živín, potvrdil Natural Health Products Directorate (NHPD) 10 širokospektrálnych účinkov. Práve tie sa stali podnetom k tomu, aby sme nazvali tento super produkt SUPER Krill.
    1. Je zdrojom omega-3 mastných kyselín na podporu optimálneho zdravia
    2. Poskytuje možnosť okamžitého využitia EPA a DHA mastných kyselín na zabezpečenie správneho fungovania biologických procesov v organizme
    3. Riadi bunkové delenie a rast
    4. Pomáha udržiavať zdravé srdce a cievy
    5. Zúčastňuje sa na znížení hladiny triglyceridov/ triacylglycerolov v spojení s obvyklou liečbou statínmi
    6. Pozitívne ovplyvňuje znižovanie hladiny LDL cholesterolu v spojení s obvyklou liečbou statínmi
    7. Má priaznivý účinok na zvyšovanie hladiny HDL cholesterolu v spojení s obvyklou liečbou statínmi
    8. Zmierňuje bolesti spojené s osteoartritídou
    9. Redukuje hladinu C-reaktívneho proteínu (CRP - klinický marker zápalu)
    10. Potláča príznaky predmenštruačného syndrómu a bolesť pri meštruácii
    Zlepšuje kardiovaskulárne zdravie
    Z vyhodnotenia klinickej štúdie so 120 pacientmi s mierne zvýšenou až vysokou hladinou cholesterolu vyplýva, že OmegaRED SuperKrill jednoznačne znížil celkovú hladinu cholesterolu o 13%, LDL cholesterol o 32% a triglyceridy o 11%. Hladinu HDL cholesterol pomohol zvýšiť o 44%.
    Zvyšuje pohyblivosť kĺbov
    Klinická štúdia, ktorej sa podrobilo 90 pacientov, potvrdila, že OmegaRED SuperKrill významne znižuje bolesti kĺbov. Už po jednom týždni užívania prípravku sa zmiernila stuhnutosť kĺbov, znížili sa zápaly kĺbov a zlepšila sa kĺbová pohyblivosť.
    • 24% redukcia bolesti
    • 22% zmiernenie stuhnutosti kĺbov
    • 20% zníženie zápalu
    • 16% zlepšenie pohyblivosti kĺbov
    Vynikajúca absorpcia bez rybej chuti
    U pacientov, ktorí užívali OmegaRED SuperKrill, bolo zaznamenané 2,5-násobné zvýšenie plazmatickej hladiny omega-3 mastných kyselín v porovnaní s tými, čo užívali rybí olej. Fosfolipidová forma EPA a DHA kyselín, ktorá je jednoznačne biologicky dostupnejšia, umožňuje okamžité vstrebávanie oboch kyselín a zabraňuje taktiež rybej pachuti v ústach.
    Zmierňuje príznaky predmenštruačného syndrómu a dysmenorei
    Z klinickej štúdie, ktorej sa zúčastnilo 70 pacientiek s predmenštruačným syndrómom a dysmenoreou vyplynulo, že OmegaRED SuperKrill výrazne znižuje podráždenosť a výkyvy nálad vyusťujúce až do depresií, zadržiavanie vody v organizme i bolesti v podbrušku.
    • 37% znižuje zadržiavanie vody
    • 40% znižuje depresie
    • 33% znižuje bolesti brucha
    • 47% znižuje podráždenosť
    Účinne chráni pred starnutím buniek
    Čistý olej z antarktických kôrovcov obsahuje silný antioxidant astaxantín, ktorý je esterifikovanou formou EPA a DHA mastných kyselín. Nezávislé testovanie potvrdilo, že OmegaRED SuperKrill má hodnotu ORAC 378 – je teda niekoľkonásobne silnejší antioxidant ako Omega-3 rybie oleje, vitamíny A a E, koenzým Q10 a lykopén.
    300-krát účinnejší antioxidant než vitamín A a vitamín E
    48-krát účinnejší antioxidant než omega-3 v rybom oleji
    34-krát účinnejší antioxidant než koenzým Q10
    6-krát účinnejší antioxidant než lykopén
    #jamieson #omega_3 #superkrill