#test_linola_hand

    Tak aj ja patrím k šťastným mamičkám, ktoré mohli vyskúšať tento krém na ruky. Veľmi som sa balíku potešila a aj môj drobček darčeku k nemu 🙂
    Hneď som sa dala na testovanie a veľmi ma zaujalo to, že krém má úplne inú konzistenciu na aké som zvyknutá. Písala som o tom, že mám problém so suchými lakťami a neskutočným záderom takmer na každom prste, ktoré spôsobuje moje obľúbené háčkovanie a vlna.....čím viac háčkujem, tým sú zádery strašnejšie.
    Krém som poctivo testovala a krémovala ruky 3x denne minimálne. Môžem povedať, že zlepšenie po dvoch týždňoch som si nevšimla len ja, ale aj môj manžel, ktorý sám potvrdil, že zlepšenie vidieť. Moje ruky boli neestetické a veľmi mi to prekážalo a verím, že dlhodobé používanie tohoto "zázraku" môj problém úplne vyrieši.

    Plusy:
    * konzistencia krému, ktorá nie je moc hutná, parádne sa roztiera a nenecháva ruky s mastným filmom, čiže kľudne hneď môžem čokoľvek chytať
    * neparfumácia - mám rada parfumované krémy ale na ruky vyslovene obľubujem neparfumované
    * praktické balenie vhodné aj do kabelky
    * vyliečenie najsilnejších záderov

    Mínusy:
    * tie som nenašla keďže som naozaj spokojná. Prijala by som ale dve veľkosti balenia (toto do kabelky a nejaké väčšie s dávkovačom do kúpeľne)

    Ďakujem Linole a Modrému koníku za túto skvelú možnosť testovania a hlavne za to, že som objavila krém ktorému budem určite verná 🙂

    #test_linola_hand
    Mala som možnosť a teraz môžem napísať, že príjemnú a celkom úspešnú otestovať novinku Linola Hand. Mám za sebou 2 týždne testovania.

    Balenie krému je praktická plastová tuba s jednoduchým otváraním a ľahkou aplikáciou krému. Obsah tuby je 75ml. Veľkosť tuby je na domáce použitie tak akurát, do kabelky by som prijala menšiu tubu, ideálne so zachovaním množstva obsahu 🙂 Krém je bielej farby, redšej konzistencie, bez parfumácie (aj keď nakoniec som zistila a zacítila, že krém má akúsi vôňu, ktorá je však bežne nebadateľná a nerušivá).

    Plusy: jemná textúra, ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty ani lepivosti, účinne hydratuje, pokožku okamžite zbavuje pocitu pnutia
    Mínusy: bez parfumácie, veľmi riedka

    Celkovo hodnotím krém Linola Hand veľmi pozitívne. Na prevenciu suchej pokožky rúk, už suchú pokožku a tiež ako podpornú zložku pri liečbe ekzému. Krém samotný ekzém za testované obdobie neodstránil, avšak značne zmiernil nepríjemné pocity a prejavy s ním spojené.

    Ďakujem za možnosť zúčastniť sa na tomto testovaní a prajem veľa úspechov a spokojných zákazníkov.

    #test_linola_hand
    Prajem Vám pekný večer a ďakujem každej žienke, ktorá si prečíta môj blog 🙂Ako jedna z 20 žienok som mala tú česť testovať krém #linola_hand. Ďakujem tímu linola, že mi umožnila vyskúšať tento krém na moju suchú a atopickú pokožku rúk. Po cca dvoch týždňoch testovania som veľmi milo prekvapená, lebo suché miesta zmizli a pokožka je opäť pružná a zvláčnená.

    Kladné stránky krému:
    -rýchlo sa vstrebáva
    -nepôsobí mastným dojmom (čo mne osobne vadí keď sa ruky lepia)
    -po cca 5-tich použitiach bolo badať zlepšenie

    Záporné stránky krému
    - ocenila by som ak by bol trošičku voňavejší
    Ale na jeho kvalite sa to nijako neodráža 🙂

    Krém linola odporúčam všetkým osôbkam, ktorých trápia hlavne atopické ekzémy, popraskaná pokožka na rukách a celkovo suché ruky.

    K blogu pridávam moje ruky s krémom #linola_hand. Na prvej fotke 1 týždeň používania a na druhej fotke 2 týždeň používania.

    (2 fotky)