V určitom veku je potrebné začať ponúkať deťom príkrmy, ktoré obsahujú aj väčšie kúsky. Učia sa pomaly prechádzať na novú konzistenciu jedla, ktorá sa viac približuje bežnej strave, ktorú budú onedlho papať. Ako to prijali vaši malí stravníci?

    A. Išlo to veľmi rýchlo.
    B. Spočiatku mu často zabehlo, a príkrm vypľúval. Trvalo to dlhšie.
    C. Pri kŕmení sme využívali metódu BLW (Baby Led Weaning).

    Ponuka Sunar Bio príkrmov sa rozšírila práve aj o varianty pre deti od ukončeného 10. mesiaca, ktoré obsahujú väčšie mäkké kúsky, vďaka ktorým sa dieťa postupne učí stravu hrýzť a v ich budete môcť testovať. Prihláste sa tu: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/skusenosti-s-prikrmami-sunar-bio-eahnab/

    #test_sunar_bio2

    konik_testuje
    30. máj 2022    Čítané 1276x

    Skúsenosti s príkrmami Sunar BIO

    Každá mamička vie, že pestrosť v strave, ktorú svojim deťom ponúka od prvej spapanej lyžičky, sa neskôr stáva dôležitým základom ich budúcich stravovacích návykov. My zase vieme, koľko starostlivosti venujete tomu, aby ste svojim deťom dopriali len to najlepšie. Preto sme si pre vás pripravili chutné testovanie mäsovo-zeleninových príkrmov Sunar Bio, ktoré v sebe skrývajú vyvážený obsah živín v súlade s výživovými potrebami detí. 

    Čo budeme testovať

    Ponuka príkrmov Sunar BIO13 sa rozšírila o varianty pre deti od ukončeného 10. mesiaca veku, ktoré nasýtia aj hladnejších jedákov. Oproti počiatočným príkrmom, ktoré sa vyznačujú jemnou konzistenciou, obsahujú väčšie mäkké kúsky, vďaka ktorým sa dieťa postupne učí hrýzť a pomaly prechádzať na novú konzistenciu jedla, ktorá sa viac približuje bežnej strave. 

    Sunar BIO batáty, hovädzie mäso, šošovica – mäso je zeleninový príkrm vhodný od ukončeného 10. mesiaca veku dieťaťa. Kombinuje batáty, chudé hovädzie mäso a šošovicu. Obsah bielkovín živočíšneho i rastlinného pôvodu pre väčšiu rozmanitosť jedálnička, bez prídavku soli.

    Sunar BIO zelenina, kuracie mäso, cestoviny – je príkrm vhodný od ukončeného 12. mesiaca veku. Kombinuje vybranú zeleninu, jemné kuracie mäso a cestoviny. Konzistencia s väčšími kúskami je ideálna pre rozvoj schopnosti hrýzť a prehĺtať pevnú stravu.

    Sunar BIO špagety, hovädzie mäso, bolonská omáčka  - obsahuje celkom 55% zeleniny a kombinuje ju s chudým hovädzím mäsom a cestovinami, vhodný pre deti od ukončeného 12. mesiaca veku.

    Všetky príkrmy sú vyrobené z vysoko kvalitného chudého mäsa a starostlivo vybranej zeleniny získavaných v súlade so zásadami šetrného ekologického poľnohospodárstva.

    Po dôkladnej kontrole putujú suroviny z prírody rovno do pohára. BIO príkrmy neobsahujú pridané škroby, arómy ani konzervanty. 

    Koho hľadáme

    Na toto chutné testovanie hľadáme 3 mamičky a ich detičky, staršie ako 12. mesiacov. Mamička, ktorú hľadáme, starostlivo vyberá vhodné jedlo pre svoje dieťa aj po jeho prvom roku, či už ho pripravuje doma sama alebo mu ponúkne kupovaný príkrm. Ak si k tomu komunikatívna, spontánna, rada fotíš a nemáš problém sa o priebeh testovania s nami na Modrom koníku podeliť, hľadáme práve teba.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, stačí ak nám do komentára pod tento článok napíšeš, aké jedlo má tvoj malý stravník najradšej. Pokojne pripoj aj fotografiu. Nezabudni uviesť jeho vek.

    Čas na zapojenie je do 6.6.2022. V priebehu týždňa vyberieme 3 mamičky, ktoré oslovíme internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre.

    konik_testuje