konik_testuje
    21. mar 2022    Čítané 2917x

    Skúsenosti so značkou Rodinné od Sedity

    Milujete rodinnú pohodu a radi vychutnávate? Alebo radi pečiete a uprednostňujete rýchle recepty pre nečakané situácie, ako neohlásená návšteva či neplánovaná detská prespávačka? Alebo len nechcete tráviť všetok svoj voľný čas v kuchyni, ale radšej na výlete alebo prechádzke a zároveň nemienite ukrátiť svoju rodinu o domácu maškrtu? Potom budeme veľmi radi ak sa zapojíte do nášho testovania produktov Rodinné od Sedity. Poďte si s nami vychutnávať rodinnú pohodu plnú chutí, či vymyslieť vlastný recept s týmito maškrtami. Aby sme vás ešte viac navnadili, venujeme vám balíček týchto obľúbených produktov.

    Čo budeme testovať?

    Značka Rodinné stojí na pilieroch najobľúbenejších oblátok a sušienok z tradičného portfólia Sedita, ktoré vám ponúka v praktických väčších rodinných baleniach a v širokej palete príchutí. Tie rokmi overené už zrejeme všetci poznáme, ale máte prehľad aj v tých novších príchutiach či produktoch, ktoré značka ponúka? Veríme, že mnohé z nich vás očaria už pri prvom zahryznutí. Viac sa o nich dozviete v jednotlivých produktových podstránkach:

    null

    Koho hľadáme?

    Mamičky či babičky, ale hlavne vychýrené gazdinky, ktoré si radi vychutnávajú rodinnú pohodu plnú chutí. Vašou úlohou v tomto testovaní bude zhodnotiť nielen chuť oblátok a sušienok značky Rodinné, ale aj naplno zapojiť fantáziu a využiť ich ako jednu z ingrediencií pri pečení. Zároveň sa môžete so svojím receptom, zapojiť aj do súťaže o kuchynský robot, ktorú si pre vás značka Rodinné pripravila v rámci mesiaca apríl.

    Ako sa zapojiť?

    Ak ste sa v popise vyššie našli, ste k tomu komunikatívna a ochotná sa o priebeh testovania s nami na Modrom koníku podeliť, stačí ak nám do komentára pod tento článok napíšte, aký je váš najobľúbenejší recept na rýchlu maškrtu. Pokojne pripojte aj fotografiu. Skrátka nás skúste presvedčiť, prečo by sme si mali na testovanie vybrať práve vás.

    Čas na zapojenie máte do 28.3.2022 a v priebehu týždňa vyberieme 23 mamičiek, ktoré potešíme a oslovíme internou poštou.

    Už teraz sa tešíme na vaše komentáre a fotografie.

    konik_testuje
    #test_sedita_rodinne

    Ku kavičke #medový krémeš a #venčeky

    (2 fotky)