konik_testuje
    6. máj 2024    Čítané 1579x

    Skúsenosti s avivážou Coccolino Perfume & Care

    Vôňa čerstvo vypraného oblečenia je jedným z tých malých potešení, ktoré vylepšujú naše dni. Ale vedeli ste, že správne zvolená aviváž môže mať zásadný vplyv nielen na vôňu, ale aj na kvalitu a životnosť vášho oblečenia? Pri výbere aviváže je dôležité zamerať sa na produkty, ktoré ochraňujú vlákna, zlepšujú odolnosť bielizne voči opotrebovaniu a zároveň minimalizujú žmolkovanie. Tieto vlastnosti pomôžu udržať vaše oblečenie nielen voňavé, ale aj omnoho dlhšie v perfektom stave. A vy takú aviváž budete môcť teraz testovať. 

    Čo budeme testovať

    Zažite nádych luxusu s každým praním s avivážou Coccolino Perfume & Care4! Táto aviváž kombinuje intenzívne prémiové parfumy, navrhnuté poprednými francúzskymi parfumérmi, s pokročilou Pro-fiber technológiou, ktorá dodá vašej bielizni dlhotrvajúcu voňu, nekonečnú hebkosť a sviežosť. Každá kvapka Coccolino Perfume & Care obsahuje milióny parfumovaných mikrokapsúl, ktoré v priebehu nosenia oblečenia pozvoľne praskajú, čím uvoľňujú vôňu, a vy sa tak môžete tešiť z voňavej a sviežej bielizne ešte dlho po jej vypraní. Aviváž Coccolino Perfume & Care vďaka patentovanej Pro-fiber technológii chráni oblečenie pred poškodením, vďaka tomu si vaša bielizeň dlhšie udrží svoj tvar, farbu a kvalitu vlákien. Dokonca minimalizuje žmolkovanie a krčivosť, zároveň zvyšuje priedušnosť tkanín. Efektívne redukuje statickú elektrinu a zvyšuje tak komfort nosenia oblečenia.

    Koho hľadáme

    Na toto testovanie hľadáme ženy, ktoré pranie bielizne neberú iba ako bežnú rutinnú činnosť, ale uvedomujú si, že výberom vhodných produktov môžu chrániť svoje oblečenie pred opotrebovaním. Hľadáme ženy, ktoré milujú kvalitné a intenzívne vône aviváže a sú ochotné si za prémiové produkty priplatiť. Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s nami s výsledkami testovania slovne, aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Ak si sa v popise vyššie našla, stačí ak nám pod článkom napíšeš, či používaš pri praní aviváž a prečo. Či ti najviac záleží na peknej vôni oblečenia, máš rada hebkosť, ktorú bielizni dodáva alebo myslíš na ochranu svojich obľúbených kúskov zo šatníka.

    Čas na pridanie komentára máš do 12.5.2024. Následne vyberieme 16 z vás a oslovíme ich internou poštou.

    Tešíme sa na vaše komentáre!