modrykonik
    Správa bola zmenená    17. máj 2024    

    🚲💡 Dôležité tipy pri výbere sedačky na bicykel! 💡🚲

    Dnešné počasie (aspoň na západe Slovenska) tomu síce nenasvědčuje, ale už prebiehajúce (skoro) leto nám dovoľuje tráviť veľa času vonku, výletovaními či jazdením na bikoch 👨‍👩‍👧‍👦. Ak máte maličkých drobcov či drobcov, ktorí ešte nejazdia sami, budete potrebovať prednú alebo zadnú sedačku na bicykel. Tak si poďme povedať, čomu je dôležité venovať pozornosť pri výbere sedačiek:

    ✔️ Bezpečnosť: Postarajte sa o to, aby sedačka bola bezpečná a splňovala všetky bezpečnostné normy. Dôkladne si skontrolujte, či má dostatočné upínacie mechanizmy a ďalšie bezpečnostné prvky - ako napríklad bezpečnostný prvok proti odopnutiu jednou rukou či bezpečnostné pásy chodidiel (nie náhodne, sme spomenuli slovo ,,bezpečnosť” 6 krát☺)

    ✔️ Kompatibilita s bicyklom: Uistite sa, že sedačka je kompatibilná s vášim bicyklom. Niektoré sedačky môžu byť vhodné len pre určité typy rámov alebo veľkostí.

    ✔️ Výška a váha dieťaťa: Pred nákupom sedačky zvážte váhu a výšku vašej malej cyklistky alebo cyklistu. Niektoré sedačky majú obmedzenia v hmotnosti a veľkosti dieťaťa, preto je dôležité vybrať správny typ podľa potrieb vášho dieťaťa 👶.

    ✔️ Kvalita a odolnosť: Investícia do kvalitnej sedačky na bicykel je investíciou do bezpečia a pohodlia vášho dieťaťa. Vyberte si sedačku od renomovaného výrobcu s dobrou reputáciou a skúsenosťami v oblasti detskej bezpečnosti 🍀.

    🌟Také sú napríklad sedačky značky Urban Iki, ktoré nájdete v našom e-shope v rôznych farebných variantách - tieto sedačky v r. 2019 získali 4 prestížne svetové ocenenia za dizajn a bezpečnosť 👉 https://i.modrykonik.sk/sedacky_na_bicykel

    Náš tip: Dokúpte si k predným sedačkám aj predné ochranné sklo, ktoré ochráni vaše dieťa pred vetrom a hmyzom, zatiaľ čo vy si môžete užívať spoločnú jazdu bez kriku tipu: ,,Fúúj mam muchu v puse!” alebo ,,Blee prach v očiach!” (s detským akcentom, samozrejme😁).

    🌟👶 #urban_iki_sedacky #bezpecnost

    (2 fotky)