Potrebujem poradit ci sa da odstranit pigmentova skvrna resp. znamienko u maleho dietata a akym sposobom.
aj moj maly ma kopec znamienok a rozmyslam ze pojdeme dat odstranit, lem ma toho kopec a na celom tele
lepsie may jazvy ako znamienka?je rozdiel znamienko a pigm.skvrna
On mal takú vyvysenu šošovicu - neviem či by aj pigmentovu škvrnu odstránili - inak moja staršia má na škvrnu na stehne a mladšia taký sedivy fliacik na spánku 😁
Nasa ma velmi velku pigmentovu skvrnu a po lete mame naplanovany zakrok laserom v plnej narkoze. Nie je to o tom, ake je to dnes (2,5cm x 1,4cm), ale o tom, ze to rastie s nou a v dospelosti to moze byt 15*10cm... to uz bude mega zakrok a vyzerat to bude hodne zle. Rastu jej uz teraz s toho dlhee cierne chlpky. Pediatricka najprv pindala, ze take male dieta a len "opticky" problem, ale nakoniec musela uznat, ze to dava zmysel spravit teraz.
@anjelicek26 prosim vas kolko ma vasa mala rokov? My mame 10 mesiacov a uz to ma 2×1.5 . Tiez to rastie s nou. Aky lekar vam to ide robit? Plasticky chirurg?
@liena21 na detskej chirurgii. Robia tam aj plastické operácie a zákroky po popáleninach. Bude mať tri roky.
@anjelicek26 skusim sa opytat aj ja na chirurgii. Tak drzim palce, nech vsetko dobre dopadne.
@liena21 a kde to má?prečo mu ho chces dať preč veď to je krásne🙂Nikto také nemá iba on.Co viem laser nie je vhodný pre deti a rezať ho kvôli tomu?