Pomohla vám biolampa na horné dýchacie cesty?

stanusa999
11. nov 2012

Ahojte, moja 4 rocna dcera trpi castym zapalom hornych dychacich ciest, stale mame zelene sopliska (z coho mame pravidelne laryngitidu) nezaberaju ziadne kvapky....Rozmyslam nad biolampou...pomohla niekomu?ako casto sa to moze pouzivat?

kukujka
11. nov 2012

@stanusa999 biolampa ma ucinok len tam kde ma luc dosah to je na povrchove ochorenia hlavne na kozi.hlbku nosa adychacich ciest nema ako zachytit teda nema ako pomoct
neskusala si nieco na podporu imunitu napr.imunoglukan?

stanusa999
autor
11. nov 2012

@kukujka No presne Imonoglukan som teraz kupila, dnes som ho dala prvy den, tak snad po nom to uz bude lepsie...som myslela, ci by nam ta lampa nepomohla....alebo resp aky je postup, ked ma dieta caste infekty hornych dychacich ciest?na vyter sme zatial neboli, vela som citala, ze zistia nejakeho bacila ktoreho len zbytocne liecia antibiotikami a ze to vobec nepomoze....tak uz neviem...nieco by som ale chcela skusit, lebo ona ma fakt hrozne tie sople, uplne zelene hrce ☹ alebo skusit naparovanie?

kukujka
11. nov 2012

@stanusa999 ked ma zelene sopliky tak je tam nejaky kok /stafilokok,streptokok/ a v tom pripade antibiotika zaberu.v prvom rade by som odporucala ten vyter.a dr.ho uz mala davno urobit ak takyto stav neriesi a stavia sa k tomu nezodpovedne tak by som volila aj zmenu lekarky.
imunoglukan zacni davat az ked spoliky preliecite a zmiznu potom ho daj kazdy den rano na lacno.ja s nim mam velmi dobre skusenosti a mozem ho len odporucat mne pomohol pre dvomi rokmi a dcera mi byvala stale chora a usoplena a uz jej ho davam druhy mesiac a za ten cas ziadny naznak choroby a ni sopla co predtym bolo neustale

kaja73
11. nov 2012

@stanusa999 http://www.biolampa.info/product/biolampa-lienk... tato biolampa zabera aj na tie problemy ake mate vy-celkovo zlepsuje imunitu a bola aj testovana v skolkach na SK-my ju mame 2 roky a plna spokojnost.
Az na tu cenu-ale bol to vianocny darcek,tak sme sa buchli po vrecku-stalo to za to.
Ozaruje sa nou kazde rano 10 minut hrudnik a ak na nas daco lezie,tak aj vecer.

stanusa999
autor
11. nov 2012

@kukujka Hm, vsade som citala, ze ked su tie koky, tak to len pomoze na ten cas, vlastne sa ho telo nezbavi, lenb ho potlaci, ale ze to sa zas vrati...tak neviem....vyter nemame robeny, lebo ked mam pravdu povedat, nejdem s tym nikdy k dr, len uz sa to nakopilo, je to dost casto 😒
Ok, imunoglukan teda zacnem davat, ked nam sople prejdu, dik

stanusa999
autor
11. nov 2012

@kaja73 uf, to je teda cena.... 🙄 to si nemozem dovolit 😢

kaja73
11. nov 2012

@stanusa999 da sa vraj aj na splatky-nam to ozaj funguje,takze investicia sa vrati,vdaka tomu ze netreba vrazat do liekov,do OCRky,ale hlavne sa vrati v podobe zdravia.
My to puzivame na takmer vsetky zdrav.problemy-ja na moju chrbticu,s ktoru mam problemy od 17 rokov a uz 2 roky som takmer bez bolesti-tak raz za pol rok vyskocia a za 2 dni su fuc-vdaka ozarovaniu,funguje na herpes,na "prievan",bolave zuby......Ale je to ozaj palka,je aj lacnejsia verzia-kablova,ale dieta ti to neobsedi 😝

verion
11. nov 2012

@stanusa999 ako to povedať 🙂 ja som dosť dlho robila vo firme, kde sa tieto lampy ponúkali... a komu sme ich ponúkali? dôchodcom.. prečo? lebo sa dajú najrýchlejšie oklamať... takže zhrnutie- keď si budeš každý deň na seba svietiť baterkou, lampou alebo svetlom z mobilu, a budeš veriť že ti to pomôže, tak placebo efekt isto pomôže... zo začiatku som tomu aj verila, raz ma nehorázne bolel žlčník, tak som si v robote tú lampu priložila a šéf začal na mňa kričať.. a kolegyne sa smiali... no a tak som sa presvedčila že to asi nepomôže.. tak som si mesiac svietila na zlomenú nohu, a vážne to nepomohlo.. ja by som s tým na dieťa isto nesvietila...

stanusa999
autor
11. nov 2012

@verion 🙂 dakujem za nazor 🙂 zaujimave... 😅

moonlightka
11. nov 2012

mne to pomaha na zapal mandli 😉

majka1981
11. nov 2012

@stanusa999 skus radsej homeopaticke lieky, ked su zelene sople - znamena to, ze ich treba "spustit" a so spravnymi liekami z homeopatie sa to da. Urcite sa Ti to oplati!

kbeata
11. nov 2012

@stanusa999 alebo lacnejsia verzia infralampa,resp.solux,stoji cca 20eur

lulu65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rolandik
5. dec 2012

@verion ja tomu nerozumiem. Keď sme boli v nemocnici v Trávnici, tak tam biolampu mali. Je to predsa schválený zdravotnícky prístroj. Je to u nás až také zlé, že keď sa chce zarobiť dá sa podplatiť aj takáto vec? A akú značku si to predávala?

monda17
5. dec 2012

Ja ju mam tiež ale malý mi pri tom nevydržal pravidelne sedieť ... ale priatela minule bolel chrbát, lamentoval, čo on ako zajtra bude...no chlap 😀 Tak som mu to nasvietila a prešlo mu to. A to si zo mna robil ešte prču, že keby vedel, tak si lahne pod luster ... bol prekvapený. Na sebe ešte nemam vyskušanu, mame ju krátko.

burina111
5. dec 2012

ahoj, ja som si tak nevedela rady so synom....biolampa pomohla, viac ale keď sme sa 3x denne naparovali nad vriacou vodou, do ktorej som dala kuchynskú soľ...po troch dňoch sa mu dýchacie cesty uvoľnili a do týždňa bol fit. a ešte som kupila v lekárni morskú soľ sterimar na upchatý nos, ktorý je pre bábatká od 3 mesiacov. skoré uzdravenie

verion
5. dec 2012

@rolandik áno je to schválený prístroj, lebo inak by bola podľa našich zákonov nezákonná... či? vieš, farmaceutické spoločnosti robia s lekármi zmluvy, aby predpisovali ich lieky, z čoho majú zisk aj lekári aj far.spoločnosti....( aj keď je teraz ten zákon o účinnej látke...) a takisto to je podľa mňa aj s lampou a inými prístrojmi... predsa keby bola taká účinná ako sa hovorí, dnes by sa neoperovali mandle, boľavé kĺby a neviem čo ešte a liečilo by sa len zázračnou biolampou 🙂 .. ako nechcem vylučovať jej účinky, ani nechcem tvrdiť že nikomu nepomohla... ale je to podľa mňa skôr placebo efekt... tak ako so všetkým... proste mám na to svoj názor a ten mi nikto nevezme... moja mama si ňou osvetľuje ruky už pár rokov, a reuma a artritída sa zhoršuje... aj keď by sa mali zlepšovať.. a to má len 42 rokov! takže tak... no a značku si nespomeniem vážne aj keby neviem čo bolo...

palesandra
26. jan 2013

ahojte, predam biolampu Biostimul bs 303 so vsetkym prislusenstom a gelmi, cena dohodou.

xlucia
6. mar 2013

@verion no na zlcnik ti biolampa fakt nema ako pomoct...

ajkapajka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila55
13. máj 2013

Ahojte, ja predam Bioptron Compact III, je pouzivana asi 6 mesiacov ... http://www.zdravotnickepomocky.sk/biolampy/biop... Cena 450 € Piste mi do posty zaujemcovia..

onellyo
25. jan 2014

@stanusa999
@kukujka nechcelo sa mi citat vsetky komentare,,,ale,,
my sme obsolvovali pobyt,,,srobarov ustav,,,zlat,stafilokok,,a podobne tam neriessia atb,,,vobec,
biolampa ,,je maly zazrak ktory uvolni krasne sopliky, ide az 4 cm pod kozu k tomu sinupret,,parada
ja ospurucam,,,naj je pouzivat ked deti spia,,dam oproti na postel a svieti svieti a sopliky idu von,,
skuste si dat vy urobit stery z nosa urcite tam mate zologicku zahradu bakterii a ziadny lekar vam nic neda
jasne ak su komplikacie ,alebo nebezpecne baterie,daju atb detickamm,,,,
takze k lampe,, jednoznacne ano,,,,pomaha a velmi ,,a dokonca v tatranskej kotline,,maju volajaky pristroj
ktory dokonca upravuje nosne madle netreba vyberat,,podobny pristroj ako biolampa,, 🙂 🙂 🙂

onellyo
25. jan 2014

http://www.pluska.sk/zdravie/laserovy-pristroj-... 🙂 asi volaco take,,,dokazalo kamoskinmu synovi zmancit madle nosne ,,,netrebalo vyberat,,,takze podla mna su alternativy ale jednoduchsie je lekarom ,poslat ta na operaciu pre nich banalnu ako oboznamit z niecim takym,,

e5
25. jan 2014

@kukujka viem ze sa robia z papiera "rulicky" alebo ako to nazvat a tak sa presvecuje ucho, nos.
Ale osobitne na upchany nos su super preplachy - tatranska sprcha. Mozno sa to da kupit aj v lekarni, alebo potom v bufete v Srobarovom ust. V Dolnom Smokovci. Preplachy su u nas v rodine velmi ucinne, kedze tiez riesime podobne problemy. Zlozenie solneho roztoku, ktorym sa preplachuje, teda pomer soli a prevarenej vody je prilozeny k banke na preplachovanie. Je tam nakresleny aj postup preplachu.Ale netreba to silit, staci, ze voda vojde dnu a nos vycistit ( hlavne vzdy cistit len jednu dierku, druhu.zapchat), pokial to je dietatu neprijemne, nenutit ho aby voda prechadzala cez obe nosove dierky, staci dat do jednej a tu vycistit, potom druhu. Detom sa po tatranskej sprche celkovo lepsie dycha a velmi to pomaha pri cisteni nosa. ( takze u nas sinupret, tatranska sprcha a kvapky do nosa v zalahu so zaklonenou hlavou.)

e5
25. jan 2014

@onellyo na lampu pripevnit " rulicku"/ lievik z papiera,... a este tym svietit do nosa,... mozno aj reha. sestra zo Srobarovho by vedela poradit. Potom by to malo byt este ucinejsie.

onellyo
26. jan 2014

@e5 ano to sa vola slonik na preplach nosa maju aj v lekarnach poznam a toto fo nosa robia od 14 rokov rinoleicht neviem ako sa pise presne)))))

jarmila55
11. mar 2014

Staci ked si bude nahrievat čelo, presne nad nosom, denne 3-4x po 15-20 minut biolampou. Odskúšanú máme Bion7. Kupovali sme ju v decembri. mali taku akcia ze v cene aj s teplomerom bezdotykovym. Ten je uplne super tiez.
http://www.zdravotnickepomocky.sk/biolampy/Bion...

anka6102
21. apr 2014

mne manžel kúpil asi pred mesiacom biolamu Bioptron MedAll, že vraj nejaká novinka... http://zdravotnickepotreby.org/tovar/1740/biola... najprv som sa na neho trošku hnevala, že za to dal toľké peniaze 🙂 ale teraz na ňu už nedám dopustiť. Za mesiac čo ju máme pomohla mne zceliť pooperačnú ranu, dcére zmiernila akné a najmladšiemu synčekovi uvoľnila dutiny - je na nej super, že sa nič nestane ak mu ňou svietim aj nechtiac do oči, potvrdili mi to viacerí lekári. Takže biolampu určite odporúčam 🙂

anulienkaaa
22. máj 2014

Anka ďakujem za tvoje odporúčanie. Nevedela som, že lampa je dobrá aj na scelenie rán – objednala som si rovnakú biolampu na akú si dala link. Škaredá jazva po operácií väzov kolena sa pekne stráca.