Antikoncepcia a slabá menštruácia

misulka19494
17. jan 2024

Dobrý večer rada by som sa poradila, ide o to že beriem hak už pol roka no na mesiac som vynechala pretože ju nemali v žiadnej z mojich lekárni a teraz beriem znova a mám 7dnovu pauzu menštruácia mi prišla no je taká slabá a chcela by som sa spýtať či to bude z hak? Predtým som ju brala od štvrtku no teraz som začala pondelkom a vždy som dostala menštruáciu piatok alebo sobotu no teraz buď pondelok alebo sobotu. Teraz mám prvú menštruácia po dobrati prvej plátky a moja otázka znie či môžem mať slabú menštruáciu z toho že som mesiac vynechala alebo ? Ďakujem za rady a pekný vecer !!!

janai1
17. jan 2024

Menštruáciu nemáš. A zníženie intenzity krvácania je žiadaný účinok hak

alison11
18. jan 2024

@misulka19494 To bude vporiadku,keďže poriadnu ovuláciu si zrejme nemala naskočenú za 1 mesiac vynechania ešte.Buď rada,ja som teraz začala brať aby som nemala silnú menzes a to prvý mes. beriem najskôr mi ms zastavila keďže som začala 1deň cyklu brať a teraz mi prišla zas a ju beriem 8deň hnevá ma to.Keďže mám problém zo zrážanlivosťou beriem aj ascorutin a v práci sa naťahujem,žiaľ nemám na výber v práci pri deťoch si nemôžem dovoliť zmeniť zamestanie a cestovať ☹ .Tak len dúfam,že odznie a už budem mať slabú len ako mi gyn. sľúbil.Aké berieš? Ja Vexya

misulka19494
autor
18. jan 2024

@alison11 beriem diecyclen, dúfam sa vám zlepší a bude dobre ☺️

alison11
18. jan 2024

@misulka19494 Ďakujem ste milá.A nebojte sa,to je ok aspoň neminiete toľko vložiek a tampónov.Tá slabšia ms je vždy lepšia 🙂Ak by ste si neboli istá môžete si spraviť test,alebo zájsť ku gyn. po skončení ms.