Antikoncepcia Dienorette

13. okt 2021

Ahojte žienky,

chcem sa spýtať tých, ktoré užívajú antikoncepciu dienorette, koľko máte prosím rokov? Totiž užívala som osem rokov, bez problémov, potom som ju vysadila a keď som ju chcela nasadiť po dvoch rokoch znova, nový gynekológ mi povedal, že to už nie je antikoncepcia pre mňa, nakoľko ženy v mojom veku potrebujú viac hormónov (mám 27). Nebolo by mi to vôbec zvláštne, keby mi nepredpísal antikoncepciu, z ktorej sa mi začali paradoxne robiť cysty, ktoré som dovtedy nemávala, samozrejme kategoricky odmieta, že by to mohlo mať súvislosť a prečítala som si naňho v tomto smere nie trikrát najlepšie recenzie. Neviem, čo si myslieť. Ďakujem pekne.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kaila1
13. okt 2021

Zvláštne, ja ju používam, mám 36 rokov a mne povedala gynekologička, že v mojom veku by sme už mali nasadiť antiku s nižším množstvom hormónov. Používam ju pol roka, menila som z dôvodu, že tá predtým mi nedržala cyklus, krvácala som aj mimo cyklu, aj dva týždne menzes. Má vraj najvyšší obsah hormónov.

autor
13. okt 2021

@cocolino234 pokúšam sa už pár mesiacov. Žiaľ, odstúpenie od dohody o poskytovaní zdravotnej starostlivosti odovzdané sestričke záhadne zmizlo a nedostalo sa k adresátovi, poštu nepreberá a na e-maily nereaguje. Podľa toho, čo som čítala v tých recenziách, mali ženy veľké problémy od neho dostať svoju zdravotnú dokumentáciu. Ja už ale uňho ďalší problém riešiť určite nechcem, nakoľko je arogantný, naposledy ma s touto mojou teóriou doslova vysmial a do dnešného dňa neviem, čo mi môže spôsobovať tvorbu cýst.

autor
13. okt 2021

@kaila1 ďakujem pekne, toto len potvrdzuje moju teóriu, že pánovi doktorovi je v skutočnosti prednejší biznis ako zdravie pacientok.