Helios Brno verzus Reprofit Brno

lilitela
4. feb 2015

Ahojte, nenajdu sa tu zienky, ktore vyskusali v Brne Helios aj Reprofit? Kde ste spokojnejsie a preco? Vdaka

lilitela
autor
14. apr 2015

No tak Helios Brno neodporucam. Viac info poskytnem cez sukromnu postu.

liu
4. máj 2015

@lilitela môžem aj ja poprosiť súkromnú správu prečo Helios Brno neodporúčaš, ďakujem?

lina129
4. máj 2015

@lilitela nik ti vtedy neodpisal? Takze Helios si uz vyskusala? aj Reprofit? preco Helios nie? 🙂

liu
4. máj 2015

písala som teraz 1.krát

lamamma
4. máj 2015

ja mam obe odskusane, odporucam Reprofit

lilitela
autor
28. aug 2015

Kedze sa na mna mnohe obraciate cez sukromne spravy, velmi strucne napisem skusenosti s tymito CAR. V Heliose p. Dr. Texl je velky profik, ktory odpovie na vsetko co sa pytate a nema problem ani s vykonanim roznych procedur, ak ich uzna za dobry napad, bez problemov vsetko slubi, navrhuje aj rychle riesenia. To sa vsak uz neda povedat o jeho personale, ktory dementuje jeho vyjadrenia, robi veci inak, ako ich on slubi, pripadne odhovara, a dokonca sa mi stalo, ze mi nieco slubili aj embryologovia, a ked to nevychadzalo tak, ako bolo dohodnute, tvarili sa, ze sa ich to netyka, nejavili ochotu to promptne riesit a musela som si vybavit veci sama. Komunikacia je poslabsia, vznikali tak nejasnosti este aj v samotnej platbe za sluzby, aj ked v porovnani so slovenskym centrom je to stale parada.
V Reprofite vladne super atmosfera, maju dobre vymyslene a zorganizovane procesy, bohuzial, myslim, ze prave teraz prechadzaju nejakou personalnou krizou + letne dovolenky - v konecnom dosledku, co sa neopytam, to mi sami nepovedia, musim si vsetko zabezpecovat sama - teda lieky, recepty a pod. - dokonca sa mi stalo, ze mi nepovedali, ze uz mam brat nejake lieky, a ked som to zistila dodatocne a pokusala som sa to doriesit, ci sa to da zaslat, povedali mi, ze mi zavolaju s riesenim a uz sa mi viac nikto neozval. Odpovede boli fakt velmi strucne, chybali presne informacie, ako - kedy, kolko, co, o kolkej, ako casto, ake davky. Rozhodne neodporucam zaciatocnickam v IVF, pokial teda nie ste prichystane pokazde dochadzat osobne do Brna - mozno tak sa tymto nedostatkom da predchadzat. Suma sumarum, oproti bratislavskemu GF a Iscare maju tieto dve brnenske centra lepsie zorganizovany cas, zabehnute rozne procedury, o ktorych v Bratislave este ani nechyrovali, prijemny personal a prostredie, ktore neposobi vyslovene lekarskym dojmom, su mili a snazia sa mat dobru naladu, Helios ma osvedcene svoje techniky, od ktorych nerad upusta, a Reprofit je najochotnejsi a najosvetovejsi, no napriek ochote odpovedat skutocne na vsetko, zapasia s casom. Este pred polrokom sa ma spytali, ktory termin mi vyhovuje, "dnes" mi proste oznamia termin a vybavene. Pred polrokom som dostavala naozaj kompletne informacie, vratane cien, casto v spisanej forme, a teraz to vsetko musim z nich tahat, na vsetko sa este 3x pytat, kym mam komplet info. Ked to s nimi pojde takto dalej, tak sa casom prestanu aj usmievat a stane sa z nich "gynfiv".

lina129
28. aug 2015

@lilitela Preboha... nestras 😕 ja som z gynfivu utiekla so Reprofitu... a zatial som spokojna, ale absolvovali sme "len" IUI zatial... ale nerada by som bola, aby pokracovali stylom gynfiv, lebo to bolo nie ze hrozne, ale az traumaticke, pre mna... 😠 vyskusala si viac centier? a vdaka za info... 😉

lilitela
autor
28. aug 2015

@lina129 Rozhodne nechcem strasit, myslim, ze to suvisi dost s tym, ze dochadzam a vela veci riesim v BA, ale myslela som , ze oni maju toto zmaknute, kedze tam dochadza vela Sloveniek. A maju aj na webe inzerat ze zhanaju doktora a sestru, takze fakt maju asi personalny problem. Asi by som mozno pozrela aj nieco ine, ved v Brne je aj tusim Unica a Repromeda, ci ako sa to vola, to je tusim na tej istej ulici ako Reprofit. Teraz som este parkrat odskusala Iscare ako samoplatca.

simonecka4
10. nov 2015

Ahojte chcela by som sa spýtať. Tie čo ste chodili do CAR na slovensku a chceli ste prejsť do Brna do ktoréhokoľvek CAR. Je potrebné zase zo sebou priniesť všetky možné výsledky čo už požadovali na SK? Lebo znovu to všetko zháňať keďže nie úplne všetky mám doma bude asi zložité.
Ďakujem za odpoveď.

lina129
10. nov 2015

@simonecka4 je dobre ked si zoberies vysledky, ak uz mas porobene, skratis si tym proces cakania 🙂 ak nemas, tak ti urobia, ale budes musiet cakat na vysledky a znova konzultacia...

hmonika036
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zabkazabka
3. mar 2016

Baby nemate problem s poistovnou so schvalenim ivf cyklu v cechach??kto vam vyplnil a podpisal ten schvalivaci protokol?

dzein123
4. mar 2016

Zabkazabka@ tiez by ma toto zaujimalo . Dakujem za odpoved 🙂

corvina1
12. mar 2016

mozem sa spytat kolko ta vysiel IVF v reprofite?
dakujemmm

hmonika036
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lisa1015
6. júl 2023

OPU

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre