Máte skúsenosti s prechodom z Gynfiv do Reprofit?

cilimata
5. feb 2020

sme po neúspešnom ISCI v Gynfiv a chceli by sme ísť do Brna do Reprofit. Má niekto skúsenosť ? Prepláca poisťovňa ? alebo máme zostať znovu na ďalšie v Gynfiv ?

labocca
5. feb 2020

@cilimata ahoj,ak mozem z vlastnej skusenost poradit. Uz nikdy viac by som do Gynfiv nesla.
Ak mas moznost chod do Brna. A este velmi dobre centrum je na Antolskej. Priamo v nemocnici...

albertka1980
5. feb 2020

@cilimata ahoj, my sme prechadzali z GF do Brna, sice nie do Reprofitu, ale ineho centra. Ak ste neminuli 3 pokusy a splnas este vek, tak poistovna preplaca. Ale najskor si to musis dat schvalit a az potom absolvovat IVF.

cilimata
autor
6. feb 2020

@labocca na antolskeJ? o tom som nepočula ... no my mame zlu skusenosť z gynfiv.. 1Isci za sebou ... že či tam pokračovať alebo nie ?? a vám sa podarilo ?

labocca
8. feb 2020

@cilimata ano na Antolskej. Tam je prinar a on robil dlhe roky v Brne. Velmi fajn su tam vsetci. To sa neda s Gynfiv porovnat. Skuste tam...drzim palce!!!

mys9922
12. feb 2020

@cilimata ahoj, my sme tiež 3x iui, 3x KET neúspešne v gynfiv v BA. Tiež sme zvažovali ci odísť, alebo zostať. Mame ešte 1 zmrazené, môj priateľ už ani počuť nechce o gynfiv. Kvôli čomu ste nespokojní vy?

cilimata
autor
13. feb 2020

@mys9922 ahoj ... prístup lekári sestričky, museli sme kupit vsetky lieky ... pritom som ich nepotrebovala... a pod ... tak ich iba v chladnicke prekladam. my ideme zajtra do toho brna - skusit. ale v GF uz robim stimulku ... tak sa zajtra rozhodneme ..

cilimata
autor
13. feb 2020

@mys9922 a kam chcete ist ?

mys9922
14. feb 2020

@cilimata ja to isté... Po zostávali mi krabice injekcií, tabletiek, hocicoho, nerozbalene, nepoužité. Vyhodené peniaze.. Totálne.. A my premýšľame tiež asi nad brnom.. No tak daj vedieť, ako ste dopadli

cilimata
autor
17. feb 2020

@mys9922 brno top.. ale nestihame tam stimulu .. takze v gf odber ... potom prenesieme vaja tam .. urobime v klady tam. Dr v Brne bola zhrozena z vysledkov mojich a ako to ze vkladali do mojho tela toto.. vobec nepripravene telo na to ... 😢
ak by sme chceli u nich vyber + vklad - platime si uz vsetko sami ... vyratala nam sumu..
odborníčka na vysokej urovni... aj v gf su ale tam ti to vyjde iba ked si uplne ok .. ale momentalne sa ti nedari ... inak ti nepomozu ... moj nazor

natalienocka
17. feb 2020

My sme práve v procese odchodu z GF do Reprofitu (prevoz zamrazených spermií). Riešime papiere. V RF sme už boli na vstupnej konzultácii. Typujem to najskor na máj so začiatkom stimulácie. Všetko závisí od poisťovne, ako rýchlo schváli žiadosť.

cilimata
autor
18. feb 2020

@natalienocka aj my si chceme zamrazene previest do reprofitu. ale potom uz bez poistovne, nakolko uz nebudem mat roky. a čo ti poistovna na tom hradi ? ved vklady si platis sama ? nie ?

natalienocka
18. feb 2020

@cilimata Myslela som schválenie žiadosti na IVF, nakoľko ešte raz mám nárok, tak časť nákladov mi preplatia. A čo sa týka prevozu zamrazených spermí, GF robí neskutočné problémy, začali sa k nám chovať veľmi zle a robia všetko preto, aby nás od toho odradili. Najskor si pýtali manipulačný poplatok 200 Eur (okrem toho platíš ešte prepravnej spoločnosti 295 Eur). Keď sa priateľ spýtal, či nemá nárok ako onkologický pacient na nejakú zľavu zrazu z 200 Eur je 870 Eur, lebo si tam zarátali všetky roky bezplatného uloženia. Úplne sme z nich znechutení.

cilimata
autor
18. feb 2020

@natalienocka to fakt? no to budu aj mne robit ... uz to vidim ... ku mne sa vzdy chovaju jak k hypochonderovi ... ja najvacia scifizena v zivote a ked tam pridem s bruchom ako pred porodom tak ze to je ok .. co som precitlivena

janie7
23. apr 2020

@labocca Ahoj, o Antolskej som nevedela ani ja a ty si tam prosím absolvovala priamo IVF? Ja som bola v GinFiv na IUI ale vzhľadom na môj vek chcem ist už priamo na IVF, akurát ma dosť odrádzajú tie negatívne skúsenosti o IVF v GynFiv. Boli sme aj v Reprogenesis v Brne na konzultáciu, tak to bol prístup úplne o inom, aj ked sme si dlhšie počkali, len kvoli korone teraz zvažujem aj alternatívu na SK. Ďakujem.

juliet86
23. apr 2020

caute. ja len ze vsetkym co sa da radim ist na komplet ivf brno. samozrejme ked to dovolia peniaze cas a korona. my sme to aj v brne dali len tak tak tak som rada ze sme isli priamo tam a najma ze mal embryolog stastie alebo sikovnost? na vybratie tej jednej jedinej funkcbej spermie. drzim vam vsetkym prsty

cilimata
autor
23. apr 2020

@janie7 a koľko máš rokov keď sa smiem spýtať ? Ja 39 a teraz to predĺžili na 40

janie7
2. máj 2020

@cilimata Ahoj, mám 41, ale už keď sme v Brne boli minulý rok, tak nám vraveli, aby sme si dali urobiť napr. genetiku na Slovensku, lebo u nich je to spoplatnené pre zahraničných pacientov.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre