Ako sa u vás prejavovalo otváranie kŕčka maternice pre pôrodom?

mirka1004
6. sep 2013

Zaujíma ma ako sa u vás prejavovalo otváranie krčka ešte tesne pred pôrodom?Mali ste bolestivé tvrdnutie brucha čo ústilo do celého spodku?

iwesska
6. sep 2013

Otvaranie krcka sa neda citit. Niektora nic neciti a pride otvorena na 6cm a ina ma tvrdnutie, bolesti a otvori sa na 1 cm ako ja 🙂

bianocka
6. sep 2013

Ja som mala slabe konktrakcie, ako pri menzese, nebola som si ista, ci su to konktrakcie a ci uz mam ist do nemocnice. Az sme teda nakoniec sli a uz som bola na 4-5 cm. Poriadne boliet to zacalo az po klystire.

maggie37
6. sep 2013

Ja som sa otvárala až keď už som začala rodiť, čiže to sprevádzali kontrakcie a tvrdnutie 🙂

jesi25
6. sep 2013

Tak mne strasne krce a krvacanie

katka1981
6. sep 2013

Mna trosicku pobolievalo podbrusko ako pri MS, ale ozaj tak slabulinko, ze keby som nevedela, ze sa to blizi, ani si to nevsimnem. Ale niektorym brusko tvrdne, u mna to tak nebolo.

tova
7. sep 2013

na 1cm som bola otvorena par tt od 32tt, bolo to bezbolestne. V noci som citila tvrdnutie tak ze ma to budilo, necasovala som, lebo to nebolo velmi bolestive. Rano som volala dr, a poobede isla na kontrolu do nemocnice bezbolestne , pomaly, stihla som sa osprchovat, s tym, ze ma pozru a za hodinu som doma. No po hodine na monitorovani som bola otvorena na 5cm s pravidelnymi kontrakciami ale keby som bola na monitore nevedela by som o nich bol to len non stop taky tlak zo spodu, chcela som ist este domov ze ved to mozno este tyzden vydrzim kedze ma to moc nebolelo len ako pri MS, a dr. vravela ze ked pojdem domov do vecera tam budem znova a rodit, kedze sme mali dohodnuty cisarsky naplanovali sme ho na ten vecer.

vinifred
7. sep 2013

...ja som mala veľké bolesti v podbrušku a chodila som naširoko ako káčer,lebo sa inak nedalo..a šup,hneď ma brali na 10 dní do nemocnice,lebo som sa začala otvárať v 28 týždni..tesne pred pôrodom neviem,začala som mať len kontrakcie..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre