Gynekológ - Bratislava a okolie

luna379
18. okt 2021

Ahojte baby, prosím poraďte mi dobrého gynekológa / gynekologičku v Bratislave alebo okolí. Bývam v Rovinke, tak prípadne Dunajská Lužná, Šamorín.

Nemám problém si zaplatiť primerané ročné členské alebo tak, ale nechcem ísť k úplnému súkromníkovi, kde budem musieť platiť za každé vyšetrenie.

Momentálne hľadám lekára, ktorý naozaj nebude bagatelizovať moje problémy a neodflákne vyšetrenia ako terajší môj lekár. Vo februári to bude rok čo sa snažíme o bábätko a od nového roka by som to chcela riešiť už aj hlbšie. Priateľ má spravený spermiogram s veľmi dobrým výsledkom, ja som tiež bola (síce dávnejšie) vyšetrená na reprodukčnej klinike bez vážnejších problémov, ale chcela by som napr. vec ako hormonálny profil atď. To sa mohlo zmeniť.

Moc ďakujem za každé odporúčanie.

co_co
18. okt 2021

No tak najst dobreho gynekologa je umenie, z vlastnej skusenosti mozem povedat 🙂 A este, ked sa par pokusa o babo a zrazu sa nenajde nikto by bol ochotny im pomoct. Osobne chodim uz zopar rokov k dr. Millymu. Jednak berie aj nove pacientky a podla mne jeho pristup by mohli mat viaceri lekari. Teda mne osobne vyhovuje. Ale kazdopadne drzim palce, aby ste sa cim skor mohli tesit z maleho potomka 🙂

sonka_miro
18. okt 2021

@luna379 za mna gyncetrum, mna si 8 rokov rokov prehadzovali a odpinkavali ma a odpisovali len na car (vratane spomenuteho lekara " Denis Milly " )sme aj tam na vysetrenuach vsetko ok. Presla som di gyncentra k dr Redechovi a po 8 rokoch trapenia som do 3 mesiacov od prestupu k nemu nasla vytuzene nie ciarky ale kolajnice. Plati sa zalezi od vysetrenia, tehu kazda poradna 75€ ale ja nelutujem. Vdaka nemu mam vytuzenu dcerku. A robi porodnika v ruzinove , ani som si ho nezazmluvmila nic , ked som dosla do porodnice sestricka ho kontaktovala a on dosiel a aj na izbe ma bol este skontrolovat. Za mna som lepsiehi lekara este nenasla a gynekologov som vystriedala dost. Tolko moja vlastna skusenost. Drzim palce nech najdes takeho akoho hladas aby si mala vytuzene dietatko.

zuzike123
19. okt 2021

Ja som spokojna s Mudr Chabadovou v Rusovciach, to mas teraz z Rovinky cez Luzny most za par minut: http://gyn-zena.sk/
Plati sa len usg navyse tusim 7e a ak chces vysetrenie na presny cas, tak 20e, inak sa caka. Teraz cez covid menej, predtym dlhsie, je dost vytazena, viem, ze k nej chodia aj z inych casti BA. Pride mi precizna a nielen ako dobry ale aj empaticky odbornik, pekne riesila moje problemy, aj hormonalny profil atd. ale nebol to problem s neplodnostou ako u vas, takze v tomto neviem ako postupuje.

eri444
3. nov 2021

@co_co ani nehovor, najlepšie je, keď má žena kamošky, ktoré majú dobrého doktora a len jej posunú informácie 🙂 Ale aj k nemu chodím, na prelome minulého roka som riešila prestup 🙂 Každopádne, držím aj ja palčeky, pokiaľ ide o snaženie sa o bábätko.