ahojte, nedavno som sa prestahovala do Bratislavy za pracou 🙂 hladam si nejaku kamaratku, s ktorou by som mohla zajst von na prechadzku, na kavu, vino alebo mozno nejaky aktivny program v podobe sportu slight_smile: mam 26 rokov, som spolocenska, komunikativna, priatelska, nemam deti ani priatela aktualne, vo volnom case chodim cvicit, venujem sa praci, idem sa prejst, citam knihy,... 🙂 zopar ludi tu sice poznam, skor len z prace, ale chyba mi nejaka vesela blizka osoba, s ktorou by sme pokecali aj o babskych veciach, zasmiali sa, navzajom sa vypoculi, zasli na nakupy, pozreli si nejaky film, ci iba na caj, vianocne trhy, divadlo, skratka cokolvek, co by nam napadlo 🙂
budem rada, ak sa ozves v komente a napisem ti, alebo si mozeme vymenit fb/watsapp, mail 🙂 budem sa tesit 🙂
@las_ka napísala som ti súkromne 🙂
Ahoj, reagujem na tvoj príspevok. Som na tom podobne a rada by som si našla kamošku, s ktorou budem môcť tráviť čas.
Ahoj, tiez si hladam kamosku na kavicku, prechadzky alebo fitko 🙂
@katik111 ahoj, ja som ti odpísala na správu ale neviem, či ti prišla.. 🙂
aktualne?
Ahoj, ak chces, choď na Stredu www.martidom.sk,ja má odtiaľ kvalitné priateľstva, dlhoročné, zoznámia sa tam, chodili sme spolu si sadnúť von,bicyklovať, na trhy,výlety,všetko možné....každú stredu o 18.30 tam je chvalovy koncert a prednáška, predtým a potom sa dá zoznámiť, treba ísť 63 busom z trnavského mýta, vystúpiť na depo Trnávka a prejsť cez cestu,je tam Marimex a za ním je veľká hala,tam to býva 🥰💓
Ahoj,ak je to ešte aktuálne tiež si hľadám kamarátku 🙂 mám síce iba 20 rokov ale vôbec si nerozumiem s mojimi rovesníkmi 🙂 takze toto by bolo pre mna ideálne
🙂
Kludne mi napis, ak to je aktualne.
Ahojt odkiaľ si?