Nemocnica Bory - práca

25. sep 2022

Podali ste si niekto zivotopis a ziadost o pracu do tejto novej nemocnice a boli ste na pohovore uspesni, prijali vas? Je sanca sa tam dostat normalne cez pohovor bez znamosti?

jenisjenis
28. sep 2022

Myslim ze prijmu bez protekcie pre nedostatok personalu.
Ale aj mna by zaujimalo aspon ci uz bol niekto na pohovore vobec...

autor
28. sep 2022

@jenisjenis Jeeej, super, ze si sa ozvala 🙂
Snad sa ozve niekto, kto tam bol na pohovore a povie nam 🙂

ikuska88
13. okt 2022

Ja som bola v nemocnici Bory na pohovore ešte v lete a prijali ma. Pokiaľ viem pri. pohov. stále prebiehajú … a neni potrebná protekcia určite 😁 O akú pozíciu máš záujem ??

lucn
18. nov 2022

Oživujem túto tému 😃
Boli ste niekto v poslednej dobe na pohovore v nemocnici Bory?

jankap83
24. nov 2022

@lucn
Ja som si tam poslala ziadost. Nakolko ma velmi oslovila ich ponuka volnych pracovnych miest. Nasla som si tam ponuku, ktora bola ako sita na mieru. Uplne zodpovedala mojej povodnej praci. Dokonca sa mi aj ozvali, ci je moj zaujem este aktualny, nakolko by som bola vhodna adeptka a informacie ohladne pohovoru mi poslu mailom. Bohuzial sa uz neozvali a neprisiel ani mail. No skoda, chyba mi spatna vazba, ale zrejme maju prilis vela uchadzacov, aby kazdeho vyrozumeli. Mozem sa len domnievat, co ich asi odradilo. Predpokladam, ze je problem v tom, ze som cerstvo po rodicovskej dovolenke a ako matka s malym dietatom nie som az taka vhodna adeptka 🥴.

lucn
24. nov 2022

@jankap83 jej, ďakujem pekne za odpoveď 🙂
Tiež ma to láka, zatiaľ som si ale životopis neposlala. Podľa toho, akú majú masívnu reklamu na FB a ich inzeráty s ponukami práce sú úplne všade, má človek pocit, že nevedia zohnať ľudí. Ale podľa toho, čo píšeš, to asi tak nie je. Ja teda asi tiež nebudem mať šancu, tiež som po dvoch materských, 6 rokov preč z praxe a deti 3,5r. a 6,5r. 🤷‍♀️
Ak sa smiem spýtať, o akú pozíciu si sa uchádzala?

ikuska88
24. nov 2022

@jankap83 skús im napísať mail… možno sa iba nedostal mail k tebe od nich … Ja som tam prijatá a na začiatku som dostala zoznam kedy budem mať školenia . A aj napriek tomu som musela opakovane písať asistentke aby mi upresnila čas a potvrdila či školenie bude alebo sa presúva. A opakovane mi odpísala že mi už mail poslala ale mne nič neprišlo 🤷

jankap83
24. nov 2022

@lucn
Ja som prec z prace 20 mesiacov, mala chodi do jasliciek. Skusala som sa uchadzat o poziciu asistentka predstavenstva, nakolko to som aj robila. Ale myslim, ze treba skusit poslat CV a uvidis, za to nic nedas. To, ze sa nepodarilo mne neznamena, ze Tebe to nevyjde.

jankap83
24. nov 2022

@ikuska88
Skusala som tam zavolat, pani, ktora to dvihla povedala, ze dakuje velmi pekne, ze som sa pripomenula a kolegyna, ktora to vybavuje ma bude kontaktovat. A hadaj co, nekontaktoval ma nikto. Velmi som mala o tu poziciu zaujem, ale bohuzial, zrejme maju vhodnejsie adeptky.

lucn
24. nov 2022

@jankap83 aha, a pritom tá pozícia stále je na stránke ako neobsadená 🤷‍♀️ ale už Ťa aspoň majú v evidencii a možno Ti ponúknu inú pozíciu. Mala by si záujem aj o niečo iné, ak by sa neskôr ozvali?
Ja som farmaceutka, takže pre mňa by bola najbližšia práca v nemocničnej lekárni, ale práve som včera počúvala podcast s manažerom pre nemoc.lekáreň, kde sa vyjadril, že hľadajú hlavne laborantov, farmaceuta možno ešte tak jedného 🤷‍♀️