Zaspávanie 2-mesačnej dcéry na 5krát.

lola92
5. apr 2020

Ahojte baby , neviete mi povedať , čo je zle .. moja 2m dcéra večer nevie spať ... keď ju uspime čo ke vždy hneď tak ju dáme do postieľky a za 10minut je hore ... keď ju necháme plače a toto sa opakuje aj 5krat až potom zaspí na noc . Cez deň ten problém nieje . Už sme skúšali všeličo ... svetielko , tma , bavlnena vreckovka do ručičiek a cez tvar atd ... je to jedno čo urobíme stále sa budí dookola , začne sa mrvit , natahovat a tak sa preberie .
Ďakujem za rady

pieksamaki
6. apr 2020

@lola92
To robilo aj moje babo...sa prebralo po chvili..ale uz si nespominam..ako a preco to asi tak bolo...ako som to riesila....menila som tusim polohy...mozno som aj niekedy rezignovala a spalo so mnou v posteli....
Je kojene?

kopytko03
6. apr 2020

Je to iba štádium a prejde to. Len hlavne prosím ťa nedávaj jej žiadnu vreckovku alebo plienku cez tvár, je ešte malilinká a nemusela by cez to vedieť dýchať.

nikusiak9
6. apr 2020

Nespoji ai spankove cykly

lucyluv
6. apr 2020

Ako ju uspavas? Zrejme ju neuspavas v postielke, ona kontroluje ci je na rovnakom mieste ako si ju uspala a ked zisti ze nie je, tak ju to preberie

nikpa
6. apr 2020

@lola92 je to určite len dočasné, ešte sa jej veľakrát zmení spánok. Raz to bude lepšie, raz horšie.

ikuska187
6. apr 2020

To robí aj môj, s tým rozdielom, že nielen pred spaním, ale aj cez deň má taký interval, v noci potom spi dobre. Neporadím ti, beriem to tak, že treba vydržať a prejde to.

dextella14
6. apr 2020

Je to normalne... hlavne nedavat ziadne bavlnene vreckovky na tvar!!

lola92
autor
7. apr 2020

@lucyluv najlepšie zaspí na manželovej ruke v polohe tiger ... inak ani nechce byt , hneď plače . Takze uspať ju v postieľke je nereálne .

lucyluv
7. apr 2020

@lola92 a pokladate ju potom ako do postielky, na brusko?

lola92
autor
7. apr 2020

@lucyluv práveže nie , lebo niekdy si zle odrgne a zaspí tak ju pokladáme od začiatku ako sme prišli z pôrodnice na bok , že keby si odgrcne aby to vypľula .

mirkaaali
7. apr 2020

Toto bol aj náš nekonečný príbeh, každý večer som ju aj dve hodiny uspavala a hneď ako som ju dala do postielky, tak sa prebrala. Vyriešilo sa to tým, že som ju uspala na prsníku v ľahu, počkala som kým tvrdo nezaspí a potom potichučky som sa odplazila od nej a s ňou som už nemanipulovala a tým pádom mi krásne spinkala a prebudila sa až na ďalšie kojenie. V noci už nemala problém zaspať a tak po kojeni som ju dala naspäť do postieľky.

lucyluv
7. apr 2020

@lola92 hej chapem. Ja som okolo 3m tusim uz davala malu aj na brusko, lebo len tak mi pokojne spala, ale mam aj monitor dychu a ona mi negrckala

basska_b
9. apr 2020

@lola92 A o koľkej zaspí už na noc? Moja o 21.00, pričom od 18.00 už chce v podstate len spať a spať. Tak ju mám niekedy 3 hodiny na rukách... Ma dnes 7 týždňov. Ak staršia to robila