Akú značku tabletiek na chudnutie ste užívali?

natasa335
17. aug 2020

Dobrý deň , chcela by som sa spýtať či ste niekedy brali tabletky na chudnutie ak áno tak mi prosím napíšte aku značku a , že či to malo nejaký efekt za info ďakujem 😉.

ella_price
17. aug 2020

Žiadne tabletky na chudnutie ti nepomôžu. Telo sa formuje v kuchyni a pohybom 🙂

22abigail22
17. aug 2020

Návod na chudnutie:
- zdravé stravovanie (ideálne si variť doma)
- zjesť častejšie a menšie porcie
- piť veľa tekutín
- vyhýbať sa/redukovať jedlá: mastné, fast foody, sladké, sladké nápoje
- pohyb (šport, tanec, fitko, cvičenie doma)

ivkazba
17. aug 2020

Všetky by sme boli štíhle, ak by tabletky fungovali. Ja som schudla 33 kíl bez jedinej tabletky. Strava, strava, strava, to je základ a potom pohyb.

stary_ujco
17. aug 2020

Mam zaruceny spôsob ako schudnúť s tabletkami. Staci ked mi pošleš svoje udaje plus drobný manipulačný poplatok 7.90 a za túto sumu ti každé 2 týždne pošlem stravovacie rady a výživové doplnky... (Aby si vedela co bude v prvom balíčku, tak to prezradím: nezer hlúposti a to balenie multivitaminovych cukrikov mas odo mňa ako bonus) 🙂))))

mamamima
17. aug 2020

Chapem co myslíš, tabletky nejaké doplnky na prvotne nakopnutie, odvodnenie, proste nieco co ta posunie vpred, poznam to. Potom uz tie rady vyssie idu ovela jednoduchšie. Mne pomohol diterpex forte, výrazne tlmí chut na jedlo a tym padom nemas potrebu jest hlúposti medzi jedlami. Mne to poradila endokrinologicka, to nemam nadvahu nejak vyraznu6, ale pribrala som.je to prírodné zloženie, ziadne svinstvo typu adipex.

sasi_timi
17. aug 2020

Ale áno dá sa. Moja kamarátka mala nejaké tabletky na chudnutie a krásne schudla. Lenže keď ich prestala brať (lebo sú aj celkom drahé) tak pribrala strašne. Čiže by si to musela brať už cely život, alebo zmeniť stravu a pridať viac pohybu bez toho aby si minula € na tabletky. Ono to je len pohodlnejšia forma a krátkodobá záležitosť. Keď cvicis a zdravšie ješ tak určite sa aj ty budeš lepšie cítiť, ozdravieš.

majamat
17. aug 2020

existuju lieky na chudnutie, ale tie nei su volne predajne,a le na recpt. tie su ucinne, to ano,a le myslim, ze vacsina takychto leikov ma neziaduce ucinky a navyse, tieto liky ta nenaucia zmenit zivotny styl. tuto zmenu si jednoducho musis odmakat a aj v nej vytrvat. lieky dozivotne brat nemozes.

ja som uplne bez leikov schudla 10kg tento rok ( dokoca za prve 2m - 7kg). chcelo by to este viac, ale akosi som polavila v dietovani a auz sa to ukazuje, vaha mi stoji. a nejak sa neviem nakopnut a dostat do toho opat. snad sa mi to este podari.

evuska32
18. aug 2020

môj muž užíval tabletky Mysimba....schudol, ale potom sa začali prejavovať vedľajšie účinky....výsyp ☹

pedro123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stary_ujco
1. nov 2020

@pedro123 ta tvoja reklama je tak priehľadná, až je mi jasné, že predavas nefunkčný hnoj

majamat
1. nov 2020

ak nieco dokaze z organizmom urobit to, ze schudneme, tak to je potom nieco velmi silne a vacsinou to volne predajne nie je. tie doplnky vyzivy mozu trosku pomoct,a le zazraky neurobia. ak sa niekto rozhodne neico take uzivat a zabera mu to, tak je tu pokojne moznost, ze ked si nasadil tieto doplnky, nieco v stravovani zmenil, elbo chce chudnut a tieto zemny sa odzrkadlili na vysledku. nie vyslovene lieky. tie samotne nepomahaju. a teda ked to ide s liekmi sucasne so zmenou stravy, ide to aj bez nich ked sa strava zmeni. a teda samozrejme doplnit to cvicenim je fajn.

ella223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lolda
31. mar 2024

@ella_price pytala sa ci ste nejake tablety uzivali a ci fungovali. To ze treba zmenit aj stravu vsetci vieme, neviem naco sa to tu pise je to mimo otazku.