Brucho 1,5 roka po pôrode

4. apr 2022

Pekný deň prajem, som už 16 mesiacov po pôrode ale brucho mám stále veľké. Počas tehotenstva som veľa nepribrala 9 kíl, ktoré išli dole prirodzene za možno aj mesiac. Ale brucho to je katastrofa stále nosím nohavice 40 aj keď bežne nosím 36. Diastazu nemám. Snažím sa držať diétu a zdravo jesť ale to brucho nejde dole. Celý život som nebola extra štíhla ale to brucho má strašne hnevá vyzerám ako tehotná stále. Nemal niekto podobnú skúsenosť? Ako to riešiť? Je možné že je to spôsobené tým že som mala akútny cisársky rez? Ďakujem

stastna17
4. apr 2022

brucho je iba o strava zial mozno 20% je cvicenie, a schudnut iba z brucha sa neda, chudna sa z celeho tela a potom ide tuk dole vsade aj na bruchu. takze iba na stravu a pohyb sa zamerat.

gabika128
4. apr 2022

Aj si cvičila panvove dno? Treba to začať spevnovat po pôrode, po cisárskom aj normálnom. Myslím že po cisárskom je to horšie ale pravidelným cvičením by sa to dalo napraviť. Nie je to len o tuku ale aj o tých svaloch čo ti majú to podbruško držať.

kiki68
4. apr 2022

Chod smer fyzioterapeut a skuseny trener vo fitku. Najlepsie nejaka zena, co uz tiez rodila. Brusko je o strave, ale toto mne pride ako velmi povolene svalstvo. Az prilis

beata_k
4. apr 2022

Nemyslim, ze je to tuk na bruchu. Skor svalstvo na bruchu sa ti nestiahlo. A nemusis mat diastazu. Chod za fyzio a porad sa.