Cviky na brucho

6. júl 2023

Zdravím chcem sa poradiť, poznáte účinné cviky na brucho? Nemám nadváhu ale počula som že aj drepmi sa dá vyformovat brucho. Co sa týka stravy stravujem sa zdravo. Ale mam stále veľké boky a brucho. Po pôrode som dosť schudla ale z krížov a z brucha tam ešte nejaké kila zostali😅 ďakujem za všetky radi

mamamasama
6. júl 2023

Brucho je o strave. Musis schudnut este viac. Casti tela, kde bolo tuku najviac idu posledne. Ja mam tehlicky a brucho necvicim vobec. Ak mas spravnu techniku, tak skutocne dokazes vypracovat brusne svalstvo aj pri drepoch. No, ale tehlicky sa ukazu, az ked tam tuk nebude. Takze cvicit a dietovat nadalej.

autor
6. júl 2023

@mamamasama takže vy necvičíte brucho a mate tehličky? A prosím vás aké cviky cvičíte ďakujem

lindusss2016
6. júl 2023

Ja sa bruchu venujem naozaj ze dost. Som lektorka jogy, okrem toho cvicim capoeiru, robim akrobaciu. Kedysi som pri vyske 160cm vazila 85 kg 🙈 (pred porodom) no bola som ako prasiatko naozaj. Teraz mam 51kg, na bruchu realne tvrdé tehličky a ano, je pravda, ze musis mat malo % tuku, ale cviceni na brucho je neurekom, nevidim dovod, preco ich odflaknut. Nielenze sa ti urobia tehlicky, ale tie svaly budu aj funkcne, to znamena, ze nebudes mat v buducnosti bolesti chrbtice, ze sa zlepsi tvoje drzanie tela, ze sa ti zlepsi travenie... Ak ta to cvicenie zaujima, napis mi IP, ja precvicujem aj online kazdy pracovny den.

denkabemommy
7. júl 2023

Ja som brucho necvičila a mala som tehličky 😊, teraz ho cvičím len preto, že mi po pôrodochostala brušná diastáza, keď si ju odmyslím, tak mám stále krásne brucho 👌, naozaj je to o jedle.

autor
14. júl 2023

@lindusss2016 a co prosím cvičíte ale cviky ďakujem

autor
14. júl 2023

@denkabemommy ale cviky prosím cvičíte ďakujem

lindusss2016
17. júl 2023

Cviky na stred tela, tzv.core ja ich naozaj neurekom