Cviky na brušný vnútorný tuk

karkulka1111
23. jan 2021

Ahojte. Prosim poradte cviky na brusny vnutorny tuk. Brucho mam ako od prs dole stale ,,nadute,, . Ako sa ho zbavit 😑🙏 Dakujem ( okrem stravy co je samozrejme)

martinaresutikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viki_izakova
24. jan 2021

@martinaresutikova dobry den mozem sa vam ozval aj ja?

janka_23
24. jan 2021

@martinaresutikova a koľko stoja vaše rady?

martinaresutikova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciannka83
28. jan 2021

Neexistuju cviky na vnutorny brusny tuk. Treba upravit stravu, zacat napr. Kardiom nejakym a pojde aj brucho dole. Hovori sa, ze brucho sa robi v kuchyni....cize uprava stravy na nizkosacharidovu, aby sa dosiahli najlepsie vysledky.

agnesssa
29. jan 2021

Súhlasím s komentárom nado mnou, avšak dodala by som, že nie je nevyhnutné hneď skočiť na nízkosacharidovu diétu, pretože sacharidy sú dôležité rovnako ako ostatné makronutrienty. To, že na nizkosacharidovej diéte niekto na začiatku schudne rýchlejšie súvisí len s tým, že sacharidy navazuju na seba aj vodu, ktorá sa po ich vysadení, logicky, ihneď dostane z tela von. Výskum však dokázal, že čo sa týka porovnania 2 ľudí, z ktorých jeden mal low-carb a druhy nie za rok schudli obaja približne rovnakú hmotnosť, dokonca sa mi zdá, že ten, čo jedol sacharidy schudol viac, no nie som si istá, robila som o tom ročníkovu prácu, keď tak to dohľadám... Skôr sa zamerajte na kaloricky deficit (kalórie si môžete počítať pomocou rôznych appiek - MyFitnessPal, kalorické tabuľky, cronometer) konzumáciu menej spracovaných potravín, dostatočného množstva ovocia a zeleniny, bielkovín, taktiež aj tukov a určite by som sa nebála ani príloh - skvelé sú v tomto prípade napríklad zemiaky, ktorých kaloricka denzita je nízka (môžete ich v porovnaní s ryžou zjesť viac, no kalórií prijmete menej a budete sa cítiť plnšie). Určite do svojho života zaraďte pohyb, ako spomínala pani hore, ja by som však okrem kardia pridala aj silový tréning, predsa len, keď schudnete budete mat v takomto prípade aj vypracovanejsie a možno aj viditelnejsie svalstvo, spevní sa vám trup, chrbtica, držanie tela atď. 🙂 Chudnutie však nie je lineárny proces, je to roller-coaster, ktorého výsledky vsak stoja zato. 🙂

luciannka83
30. jan 2021

@agnesssa suhlasim, najpodstatnejsi je kaloricky deficit, no nizky obsah sacharidov odburava brusny tuk. Nemusi to byt hned loewcarb. Mne stacilo upravit sacharidy na 160g na den. V porovnani s tym co som jedla, to bolo masaker malo a musela som riadne cachrovat, aby som sa naucila podla toho jest.

karkulka1111
autor
30. jan 2021

@luciannka83 160g sacharidov to v akej potravine napriklad na jeden den je? dakujem 🙂

luciannka83
30. jan 2021

@karkulka1111 1ks peciva, jeden kus ovocia, jedna priloha. Cize zhruba v troch porciach jedla. Nahlepsie stiahnut ksloricke tabulky a tam vsetko nahadzovat. Skoro kazdebjedlo okrem masa o sahuje istu cast sacharidov.