Dá sa schudnúť s Raspberry Ketone ?

29. jan 2020

Prosím vás názor na Raspberry Ketone,.... Zevraj sa dá z toho pekne schudnúť je to pravda?
Mate niektora skúsenosti

gaaspi
29. jan 2020

Ja som videl reklamu na ketodiet kde hovoria ze jedzte kolko chcete... Uz mi to je podozrive lebo take pilulky neexistuju ze si ju date, zapijete coca colou, date si pizzu a schudnete. To by bolo na nobelovu cenu.

Vsetko je len placebo lebo na krabici je vzdy napisane ze musite cvicit, dodrzovat zivotospravu a tym prave schudnete! Nie tym pripravkom. To je len podporny pripravok.

basullinka
29. jan 2020

Nemam realnu skusenost s tymto produktom, ale podla mojich realnych skusenosti su vsetku tieto produkty velky podvod na vylakanie prachov. Keby funguje zazracny liek na obezitu, nikto nie je tucny. Lenze schudnut - chce trpezlivost, cas a makanie a to je malokto ochotny podstupit.

gaaspi
29. jan 2020

@basullinka presne tak 😉

majamat
29. jan 2020

ketodiet som nikdy neskusala, ale viem o tejto diete a je zalozena na diete nejakych zahranicnych celebrit, pri ktorej sa vynechavaju zo stravy sacharidy, preferuju sa bielkoviny. neviem teda ako presne je to s tukmi. takato dieta je skutocne ucinna a nei ej to ziadny reklamny tah. tip je len v tom, ze sa okrem stravy, ktoru mas od Ketodiet, normalne nestravujes. skor by som povedala, ze to v reklame bolo myslele tak, ze sa stravujes nprmalne ale ich produktami. proste nehladujes a jedavas to co si z ich ponuky vyberies. neviem ci sa mi to zda, ale maju v ponuke mozno aj nejake proteinove palacinky a mozno je toho viec. je to nahrada klasickeho jedla.

a co sa tyka liekov na chudnutie, tiez skutocne existuju. atiez su ucinne. taaketo lieky su na predpis, no predpisuju sa minimlane a fakt neviem, kto moze taketo lieky predpisat a ake su kriteria. setra taketo lieky kedysi uzivala a schudla niekolko kg. mne ich odporucil a bol ochotny predpisat internista, ale on mi ich moze predpisat len vdaka tomu, ze mam extrasystoly, ktore su pravdepodobne sposobene nadvahou. tieto lieky ucinkuju tym sposobom, ze zabranuju vsetrebavaniu niektorych zloziek potravy. tusim sestra mala nejaky Reduktyl, ci nieco take. no dr. vzdy pri tom odporucaju aj dietu, ale teoreticky by to malo zaberat aj bez toho. no neviem ci tie lieky nemaju vela neziaducich ucinkov.

majamat
29. jan 2020

teraz pozeram, ze Reduktil je uz roky zakazany. sestra ho brala asi pred nejakymi mozno aj 15-20r.

majamat
29. jan 2020

a teda pozeram, ze Reduktil vyvolava pocit nasytenosti. tak s tym znizovanim vstrebavania tukov to budu ine leiky. no viem, ze take nieco tiez brala. viem, ze sa mi stazovala na mastnu stolicu, lebo tuky isli von.

kitycat
29. jan 2020

ja som od schudla asi 8 kil (hlavne tuk) s MyKeto. Od 1.11 tyzden praskovy (5 porcii), potom tyzden nepraskovy obed (4 porcie) a potom uz len rano a vecer. Od 23.12 uz len dodrziavam keto stravu a chodim cvicit. Je to samozrejme aj o odopierani si ale za ten pohlad do zrkadla to vazne stoji 🙂 Nehovorim ze si uz nikdy nedam burger alebo rezen, ale ukazalo mi to ako nezdravo som zila, stravovala sa a kysla :D

avanka
30. jan 2020

Skúšala som ,veľmi mi to nechutilo..schudla som 27 kilo..s Macingovou..prvý mesiac odišlo 10 kg bez hladovania..potom som jedla tak nejako obdobne,upravila som proste stravu,som viac menej na delenej strave,strážim si váhu...z 90 kg mám teraz medzi 62,5-63 na výšku 176 CM..a neboj,dám si kľudne rezeň,koláč,čokoládu, pizzu,ale už nezjem celú,ale dám si max 3 trojuholníčky..zmenšil sa mi zaludok.,som sýta už po malom množstve..žiadna dieta nefunguje celoživotné,ale úprava stravy áno
Chce to sebazaprenie a občas veľké,varila som aj na trojmo...ale z veľkosti 46mam veľkosť 36 a ten pocit,že si môžem čokoľvek obliecť,stojí za to🙂držím palce

autor
30. jan 2020

@avanka mohla by som vám napísať?

avanka
30. jan 2020

Kľudne🙂

matejtrener
2. feb 2020

Chudnutie je dlhodobý proces. Ak sa človeku podarí schudnúť, tak jedine tvrdou drinou a odriekaním a doplnky výživy sú 1. buď len placebo efekt (teda pomáhajú skôr psychicky) alebo za 2. pomôžu reálne páliť tuk no len v zanedbateľných hodnotách! Neexistuje doplnok výživy, ktorý keď budete konzumovať bez úpravy stravy a celkove životosprávy bude páliť tuk tak, aby to bolo aj reálne po určitom čase aj vidno. Celé chudnutie je komplex zmien, ktoré musíte spraviť.