L-karnitín

fronculka
1. mar 2014

ahojte, mate niektora skusenost s L-karnitínom? Citala som ze je to dobre ako spalovac tukov akludne ho mozem brat aj pocas dojcenia. Pozerala som hladala som aj podla hodnoteni ale neviem urcit ktory z nich by mohol byt ten najlepsi potrebujem nieco 100 percentne potrebujem schudnut po porode, ak mate s vyrobkami skusenosti prosim poradte

zita19
1. mar 2014

L-karnitin pomaha spalovaniu tukov. To znamena, ze pri pohybe pomaha prevadzat tukove zasoby na energiu, ktoru organizmus aktualne potrebuje, Cize ak sa nebudes hybat, a hybat poriadne t.j. cvicit, behat... nespravi ani karnitin nic. Ak este dojcis, skor by prospelo obmedzit prazdne kalorie (biely cukor, biela muka, keksiky a ine sladkosti), znizit prijem nezdravych tukov a pridat bielkovony. Po 17-stej by uz malo telo dostavat iba bielkoviny a zeleninu (ziadne uhlohydraty). Samozrejme pohyb je prospesny.

janazba
2. mar 2014

Presne tak,bez cvicenia nema vyznam brat ho...

jana208
21. mar 2014

@fronculka ahoj, máš overenú informáciu že sa môže uživať aj počas kojenia? aj ja by som to chcela skúsiť, ale tiež kojím.

fronculka
autor
21. mar 2014

@jana208 ahoj, poradila som sa aj s odbornikom na tieto vyrobky je vraj uplne nezavadny takze asi ano ale ja neryskujem pockam si radsej podla mna je vsetko skodlive a malinkemu ublizit nijak nechcem 😉

zuzica219
21. mar 2014

ja ho užívam vždy pred nejakou fyzickou záťažou cca pol hodiny pred si dám tabletu zlepšuje výkonnosť a činnosť srdca, ale funguje len ked sa človek hýbe...nemyslím, že má nejaké vedlajšie škodlivé účinky je to super vecička.

darkdavil666
16. jún 2014

ja som si dnes kupila karnitin liquid plus chrom plus inositol 😕

darkdavil666
16. jún 2014

ked kojis radcej to neber mali moze mat alergiu alebbo nieco ine