Natural slimming coffee

slimminglishou
18. jan 2015

Super kávička na redukciu hmotnosti. Máte s ňou niekto skúsenosti? Ja áno a neviem si ju vynachváliť. 🙂 ak nemáte, tak si o nej niečo prečítajte 🙂 :

100% prírodný produkt. Účinná a kvalitná kontrola hladu vďaka kombinácii prírodných látok a prémiovej kávy. Pomáha k rýchlemu zníženiu hmotnosti a k rýchlo viditeľným výsledkom. Jednoduchá a pohodlná kontrola hmotnosti a účinný prípravok na boj proti obezite.
Natural slimming coffee pomáha upraviť metabolizmus. Z tela sa strácajú nežiadúce tukovo-rizikové partie, stehná, boky, bruško a čo je úplne fantastické, stráca sa celulitída. Prirodzene sa stráca chuť na prejedanie sa, telo čerpá energiu z nadobudnutých zásob. Pri pití tejto kávy sa zvyšuje celkový energetický potenciál tela, pretože telo, nie je zaťažené zbytočným trávením.
Natural slimming coffee je najúčinnejšia káva na redukciu hmotnosti. Stratíte 2-5 kg. v prvých dvoch týždňoch užívania. Nie je potrebné preskočiť jedlo. Vaše telo nebude oslabené a nebudú mu chýbať ani výživné látky obsiahnuté v strave o ktoré prichádzate v bežných diétach. Vaše telo si udrží svoje dobré zdravie, zatiaľ čo vám ubúda na váhe. Pomáha lepšej krvnej cirkulácie do všetkých častí vášho tela. Upravuje metabolizmus. Budete sa cítiť lepšie, vyzerať lepšie. Natural slimming coffee je špeciálne vyvinutá pre dobré zdravie z najlepšej čínskej prírodnej medicíny, ktorá je datovaná späť viac než tisíc rokov. Overená možstvom spokojných zákazníkov.

lorela
18. jan 2015

Aka pekna raklama na dalsi blud 😀

slimminglishou
autor
18. jan 2015

Reklama áno, blud nie 🙂 máte s ňou nejaké skúsenosti? Lebo ja áno a je fakt super 🙂

lorela
18. jan 2015

Keby ten vas blud fungoval uz tisic rokov, tak minimalne 999 rokov uz nepozname slovo "obezita".

preshibana
18. jan 2015

Zaujimave, ze uzivatelka s nickom pripominajucim samotny nazov vyrobku sa registrovala v januari 2015 a este aj v bazari tento zazrak predava.... Dokelu,,sorry, no chod s tym niekam, mila @slimminglishou....jednak si myslim, ze v dnesnej dobe su tieto" zazraky" uz dostatocne preuknute, takze vela mozgov s tym nenavymyvas a po dalsie...co robi takato reklama vo fore? 😠

slimminglishou
autor
18. jan 2015

Prosím nevyjadrujte sa k niečomu ak neviete čo to je. 🙂 chcela som sa podeliť o niečo s čím mám ja skúsenosti. Keď viem, že je to dobré, prečo by som to neposunula ďalej? A áno je u mňa dostupná. Samozrejme nikoho nenútim si o tom niečo zisťovať alebo to kupovať. A ja nehovorím o zázrakoch. Uvideli ste tu nejaký konkrétny produkt, o ktorom ani nič neviete a už odsudzujete.

preshibana
18. jan 2015

@slimminglishou a vy ste nam snad nejake priame dokazy poskytli? Ze ste nam tento zazrak a jeho ucinky na vas tak pekne kvetnato opisali, no to je trocha slabym dokazom.... 😉 Myslim, ze vacsina z nas vie, ze ak chcem schudnut, trvalo a bezpecne, nezostava nic ine, nez vydat viac energie, nez jej prijat, takze hybat sa a hybat sa... 😉
Ale nejdem sa s vami pustat do siahodlhych a bezvyslednych debat..... ak sa Vam podari niekoho presvedcit, tak ok.....Mimochodom, forum nema sluzit na reklamu, ci predaj.... 😠
BTW, pred 4 rokmi som dostala dost silny rotavirus, pravdepodobne som si ho "zakupila ako bonus v kuracej pastete",prisnou dietou som stratila 11kg, ale teraz na fore nebudem ponukat tu pastetu ako skvely prostriedok na chudnutie 😉
Tak nech Vam ta zredukovana hmotnost vydrzi co najdlhsie, spolu s tym skvelym pocitom 😵

lorela
19. jan 2015

@slimminglishou Áno, a v čom je tento prípravok dobrý? V tom, že obsahuje nejaké byliny, ktoré pôsobia ako diuretikum (mimochodom, to si môžete kúpiť hocikde hocijaký čaj na odvodnenie za cca 1 euro)?
Tomu hovoríte úspešné chudnutie? Nebodaj zmena metabolizmu? Nebodaj podpora zdravia?
Vyjadrovať sa budem, pretože ste dali reklamu do diskusného fóra a tiež preto, že podobných výrobkov sú stovky a ani jeden nerieši problém s nadbytočnými kilogramami.
Ako bolo napísané, matematika nepustí; jedine vyšší výdaj a nižší príjem energie spôsobí úbytok telesnej hmotnosti. NIE BYLINY!!!

dejka77
19. jan 2015

Ziadny zazracny pripravok na chudnutie neprebije fakt, ze jedina ucinna metoda je zdravo sa stravovat a cvicit, plus vyhybat sa stresu a pod. Na trhu su stovky produktov, navodov....a stale pribudne nieco nove....co nefunguje. Alebo aj funguje - nachvilu, ale su z toho potom zdrav.nasledky, jojo efekt.
Miesto tejto super kavicky si staci dat vodu s citronom. Vyjde to lacnejsie a clovek aspon vie, co pije.