Intímne problémy

lara1128
30. máj 2017

Ahojte chcem si tu trocha vyliať srdce a zároveň zistiť či niektorá z vás niečo podobné zažila prípadne nejaké rady...ide o intímnu záležitosť medzi mnou a mojim manželom...ide o to že ho síce milujem nadovšetko ale pokiaľ ide o sex nastáva problém jednoducho ja v poslednom čase to nechcem nepotrebujem a už aj keď tak nič necítim ako napr .. vášeň a tak

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lara1128
autor
30. máj 2017

@zajkula62 máme 2 deti a som ešte na materskej ....manžel je od pondelka do piatku v práci takže sa vidíme len víkendy .... A to sa väčšinou hádame ....pokiaľ spolu telefonujeme tak ok akonáhle sme doma je to des ale priznávam že je to z mojej strany som strašne nervózna zo všetkého úplne banálne veci ma dokážu rozzurit do nepríčetnosti....

pininka
30. máj 2017

Toto som aj ja zazivala, manzel bol vacsiu cast tyzdna mimo, a na vsetko som bola sama, jasne ze z unavy som bola nervozna a vznikali zbytocne hadky. Dokonca to dospelo az tak,ze slovo rozvod uz sa u nas sklonovalo. Lenze u nas bol opacny problem, ja som chcela sex, vzdy som ho mala velmi rada, beriem to ako relax, no muz bol stale unaveny, alebo proste to nechcel. Bola som z toho strasne frustrovana, citila som sa ako kus nabytku doma. A to mozno citi aj tvoj muz. Urcite sa tesi domov, aj na teba. Ale je jasne,ze ak ty sa na to teraz necitis,vysvetli mu to setrne narovinu. Mozno ste len padli do stereotypu. Ja som sa potom sama uvedomila,ze sa hadam pre totalne kraviny, kusla som si casto do jazyka a atmosfera a ovela zlepsila. Aj v sexe, zrazu to bol muz ktory za mnou chodil. Ak ho stale milujes skus zabojovat a aj sama urobit nieco pre obnovenie vasne. My maminy to mame tazke,ale stoji to urcite zato.

lara1128
autor
30. máj 2017

@pininka to je jasné snažím sa len neviem ovládať svoje nervy tiež som si chcela kusnut do jazyka a nechať tak ale nedokážem to....už mám niekedy pocit že mám psychicky problém....

tiper24
30. máj 2017

vy zeny ste strasne naladove a muzov to odradza, zena na muza ma byt mila potom aj muz je k nej mily, lenze ked je zena nervozna muz tiez nie je vo svojej kozi potom 🙂

pininka
31. máj 2017

@tiper24 a vy by ste niekedy si mohli vstupit do svedomia ze preco sme nervozne a sami od seba trocha pomoct a potom by to uplne inak vyzeralo. My mame vzdy byt mile a nachystane a ked vidim ako ide niekdy moj muz do postele,alebo ako cely den vyzera, tak by som si zasluzila metal ze s nim spim. Hlavne ze od nas sa caka cipkovane neglize, vona, usmev a roztiahnuta naruc.

tiper24
31. máj 2017

@pininka stacili by aj roztiahnute nohy 😀😀😀

dominika6
31. máj 2017

@lara1128
ked od neho niečo chceš tak mu to povedz..nečakaj že mu to dôjde alebo že je telepat..a dá sa všetko povedať aj bez kriku a nervov..
,,počuj..uvarím večeru,upracem kuchynu a ty zatiaľ vychystáš deti do postele a ja sa hodím do vane..môžeš prísť ku mne..(aspoň nebudeš rišiť čo má na sebe a či sa umyl)
,,alebo..zlatko,ja si potrebujem upratať dom,ty vezmi deti a nevracaj sa skôr ako o dve hodky a skoč aj na nákup..
atd atd..
stále sa to dá.. nie sa hned rozvádzať,ked základ je inteligentná komunikácia
a uvidíš že upustíš paru a príde aj chuť na sex

kinats
31. máj 2017

@tiper24 tento tvoj prispevok, okrem toho , ze je nedostojny pokladam za prinajmensom blbost, to si mozes rovno kupit aj nafukovaciu ... Ja mam doma rovnaky problem a ver mi, to nie je jednoduche ked milujes . Potreby a vasen neoklames !

katarinapekna
31. máj 2017

Keď to nepotrebujes,tak to neries a nerob! Nebud ovca! Ty mas svoj život s deťmi a on svoj na tyzdnovke. To nnech ani nechodí,nech pošle peniaze a budete mat pokoj všetci. Asi by mi islo kapitálne na nervy,keby sa mi dotrepala každy Vikend návšteva. Jasné že si nervozna veď narúša tvoj zzabehnuty stereotyp s deťmi a keď sa dotrepe nech sa venuje detom a neotravuje teba.

tiper24
31. máj 2017

@kinats sex je potreba a vasen patri k tomu 🙂

grandzero9
31. máj 2017

@katarinapekna celkom sa nestotoznujem s tym, co si napisala. Ano, ked to nechce, tak nech to nerobi. Len potom, nech sa necuduje, ak si to bude jej polovicka hladat nieco ine. Sex je prirodzena sucast vztahu. Ak tam nie je tak nieco tomu proste chyba a niekde je problem. Nehovorim, ze vztah je len o sexe. Ale ten k spokojnemu spoluzitiu proste patri.

pininka
31. máj 2017

@grandzero9 suhlasim s tebou a som troska sokovana z prispevku danej pani. Myslim ze mnoho rodicov opomina hlavne to,ze sme vzorom pre nase deti, oni vsetko vnimaju a neviem si predstavit, ze by moje deti mali pozerat na to,ze sme si s muzom k sebe total cudzi, ze doma sa stara len o peniaze a venuje sa iba im. Co im to prinesie do zivota,iba uplne skreslenie ako ma vyzerat manzelstvo.

khkt
31. máj 2017

@lara1128 Ja si myslím, že to, ako reaguješ, je normálne. Tiež som na materskej s dvoma deťmi a niekedy som na manžela veľmi nervózna. A to nepracuje na týždňovky, no mne niekedy vadí to, že po práci má prácu okolo domu a nemá čas na deti, ani na mňa. A večer je väčšinou taký unavený, že so mnou ani nerozpráva. Ja sa proste musím vyrozprávať, lebo ak negatívne pocity v sebe dusím, tak som potom nervózna ako pes. Takže, keď mi je zle, musí ma povinne počúvať. 🙂 A keď to zo seba dostanem a mám pocit, že mi muž rozumie, tak sa mi už nič nezdá také hrozné.
Podľa mňa je sex ako také zrkadlo vzťahu, ak sa na manžela hneváš (nemusí to byť ani racionálny hnev), ak si unavená, preťažená a osamelá, tak sex fungovať nebude. Treba si s mužom sadnúť, porozprávať sa a úprimne mu povedať aj svoje negatívne pocity. U vás je asi problém to, že muž si po týždňovke chce doma oddýchnuť a ty chceš, aby konečne trávil s tebou a deťmi čas, chce to nájsť nejaký kompromis. A keď sa zlepší váš vzťah, myslím, že problém v intímnej oblasti sa vyrieši sám. 😉

tiper24
31. máj 2017

@khkt treba najprv sexovat az tak vsetko ostatne

khkt
31. máj 2017

@tiper24 Možno to u niekoho pomôže, ale ak sú už vo vzťahu nakopené problémy, tak má žena so sexom problém. Vtedy treba najprv popracovať na vzťahu.

grandzero9
27. jún 2017

@pininka ked som sa pred par dnami rozpravala s kamaratkou, ze ako je to u nich doma, hned som si spomenula, na komentar od tej pani vyssie. Kamoska sa vo vztahu zacala chovat podobne ako to pani popisala a muz rezignoval. Prisposobil sa tomu a ona teraz zacala prichadzat na to, ze jej v tom vztahu intimna sucast toho proste chyba. Ze su jak surodenci. Ked sa clovek do toho dostane, do takeho stavu, tak myslim, ze potom este len vsetko pochopi a prehodnoti veci 😉