Zoznam darčekov pre dieťa

12domi34
17. sep 2023

Ahojte baby.

Chcem vytvoriť zoznam darčekov, ktoré by sme chceli dostať pre malého na Vianoce a narodeniny, lebo každý sa nás stále pýta, že čo chceme a pod.
Zaujímalo by ma, či niektorá z vás už také niečo robila a či viete poslať nejaké inšpirácie, v akom programe ste to robili alebo nejakú formu, ako ste to zdieľali v rodine.
Ak viete poslať aj nejaké screeny alebo pod. budem rada.

Ďakujem veľmi pekne.

werony_n
17. sep 2023

@12domi34 ja to riešim slovne, ak sa má niekto opýta, čo by sa malej zišlo, tak mu poviem, ak nie, nechám to na dotyčných a v prípade, že sa to malej nepáči alebo to nechce, hold ich smola, mali sa opýtať. Ale vyslovene nikomu nevnucujem, že musí kupovať to, čo poviem aj keď to, samozrejme, viac ocením.

denden77
17. sep 2023

u nas kupujem hlavne veci ja a potom len robim vyuctovanie 🤣

kacena4
17. sep 2023

ja nakupim co deti chcu a stari rodicia a krstni rodicia daju peniaze vymenou za darcek 🙂

zuza265
17. sep 2023

Nerobim to tak - napadlo mi dat zdielat excelovsku tabulku pre rodinu na google drive. Kazdy si moze pozriet a skrtnut co kupia (nemusia ani pisat mena staco fajka ze darcek je zabrany). Dala by som viac tipov nech vyberu. Lacnejsie alebo aj nieco za “par eur viac” podla moznosti vyberu, zaskrtnu a vsetci su spoko…

tetaandulkova
17. sep 2023

Ja to tiež tak nerobím, lebo okrem nás dostáva dcérka darček len od 2 z rodiny, čo je v pohode, ale ak by ich bolo viac a sami by navrhli že to tak chcú, spravila by som skupinu v mesengeri v čete a poposielala linkyna to, čo by dcéra chcela, cenovo samozrejme v rámci normy a tam by sa dohodlo, kto čo kúpi.

samimami777
17. sep 2023

Nerobím to tak , skôr ak niekto naozaj chce vedieť tip na darček poviem im alebo pošlem link priamo na vec. Ale ak niečo také na zoznam chceš skús toto:

https://volowishlist.com/sk

Ide tam vytvoriť zoznam, pridať názov , foto a popis vecí potom len pošleš rodine

kubjatka
18. sep 2023

Ja mám normálnu appku v mobile na nákupný zoznam, tak som si vytvorila zoznam Vianoce, napísala darčeky, aké by sme si predstavovali a kto sa pýtal, dala som mu vybrať a k vybranému darčeku som si pripísala meno dotyčného, aby sa nestalo, že dostane 2x to isté.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz