Rastúci písací stolík

karolinka1991
18. jan 2021

Ahojte maminky,

prosím, tie ktoré ste kúpili svojim deťom rastúce písacie stolíky (s možnosťou naklopenia), ste s nimi vy a vaše deti spokojné? Kúpili by ste ich znova alebo by ste radšej zvolili klasické písacie stolíky?
Zvažujem ten, ktorý som priložila do prílohy alebo nejaký podobný, ale z detstva si pamätám samozrejme len tie klasické, takžeskúšam hľadať takto nejaké konkrétne skúsenosti.

Ďakujem veľmi pekne za postrehy

belllinka
18. jan 2021

Podla mna to naklananie nevyuzijes. Dieta ma na stole vzdy kopu veci, takze je to dost neprakticke, zakazdym odstranit vsetko zo stola. Podla mna uplne staci vyskovo nastavitelny.

andreatytler
18. jan 2021

@karolinka1991 Presne ako vravi @belllinka, naklopenie je na nic. V praci sme mali naklopene architektonicke stoly ale to bolo dobre na dlhe hodiny kreslenia. Dieta to nevyuzije. Ale nastavitelna vyska je podla mna skvely napad. Ja urcite kupim taky ked maly podrastie.
Este jedna vec... vo firme sme mali presvetlovaci stol. Sklenena doska a pod nou ziarovka. Pouzivali sme to na prekreslenia z jedneho papiera na druhy (ako ked robis cez okno). Ja ked som bola dieta, tak som strasne rada prekleslovala ale na tom okne je to nepohodlne. Ja budem hladat taky co je sklenny aby mohlo dieta prekreslovat alebo si dam vlozit sklenenu platnu do casti drevenho stola.