Čo pre ročné dieťa na bolesť hrdla?

zuza.m
4. feb 2010

baby poradte čo možem dat mojmu malemu na hrdielko,ideme aj dr ale zaujimalo by ma či je niečo pre ročne deti proti boleniu hrdielka.pre dospelich su všeliake pastilky na cmulanieje niečo take aj pre deti??alebo nejaka vodička ale čo sa neklokta ešte nevie.pred mesicom mal tiež chytene hrdielko a teras zase ,dnes sa mu spustili aj sopliky ale teplotu nema.ešte by som chcela evdiet či to može byt z toho že chodime von aj za takehoto počasia??

bejkka
4. feb 2010

Z počasia určite nie, práveže každodenné prechádzky sú prevenciou. Ja som môjmu synovi dávala teplý olej na hrdlo, sáčok a omotávala som to šálom. Existuje aj taká masť - eukalyptová originál pre malá deti - tak skús aj tú. Zvnútra asi nič, možno len nejaký mentolový cukrík. Viem, že jedine Septisan je pre tak malé deti, ale musí vedieť cmúľať.

zuza.m
autor
4. feb 2010

cmulat vie ale len to čo chce,davala osm mu medik tak dufam že sa mu to rocha ukludni.ale boli sm eu dr a ta hovorila že zapalene nema tak to musi mat len z ofuknutia tak že z vonka.už si aj spominam že aj mne bola zima tak sme išli radčej domov tak že asi bolo aj jemu a tu su nasledky.aj dr nakazala nechodit.ja osm tiež bola za to aby bol vonku za každeho času nechsa posilnuje imunita ale aasi som to prehnala a iba muuškodila.

lenka1smejka
4. feb 2010

Zuza-z pocasia to nie je...Peco mu nedavas kazdy den citron?Nebol by potom chory

paola.o1
4. feb 2010

salvia pomaha velmi, ale neviem odkedy deti mozu salviovy caj

zuza.m
autor
5. feb 2010

lenka a odkial vieš že mu nedavam??papava aj pomaranče,hrozno,rajčiny,myslim že by mal mat dost vitaminov.ešte som mu davala aj biogaja aj ta je na to aby sa mu cez bruško nedostali škodlivyny tak neviem čo urobit ešte viac.no a dr povedala že može to byt z takeho času že snim v takom nečase ani nemam chodit von tak ja už neviem .tiež si mylsim že by mal byt z vonku odolny,ale asi nie.tak diky aj za ten šalviovy čajik.-

lenka1smejka
5. feb 2010

zuza-prepac,tak neviem ale este raz prepac