12 týždňový syn má zelenú stolicu a veľmi plače

31. okt 2021

Ahojte,od vcera ma syn zelenu stolicu (ma 12 tyzdnov a pije Kendamil 1) Toto mlieko pije uz od zaciatku,cize nemenili sme nic,ide o to ze doteraz mal peknu zltu stolicu aj 4-5x za den,ale od vcera iba raz kakal aj to bolo zelene,a cely den iba place vidim ze mu nieco boli len neviem co:((( Neviete z coho to moze byt?Ist na pohotovost?
Inak bol chory,antibiotika sme dobrali v stredu…dostava probiotika Biogaia

lucka_ke
31. okt 2021

môj mal z Biogaia bolesti bruška, skúste Dophilus Infant v prášku namiesto toho

autor
31. okt 2021

@lucka_ke ale doteraz bol ok,ziadny problem,davam mu Biogaiu asi 2 mesiace😕

lucka_ke
31. okt 2021

aj po ATB môže mať bolesti bruška, pozri si príbalový leták - vedľajšie účinky

4katarinakralova5
31. okt 2021

My sme tiež mali UM od narodenia bebu sensitive no asi po 2mesiacoch začala pri kazdom kakani plakať a mala zelenú stolicu...zmenila som mlieko na babylove bio z dm a bolo po probléme. A to sme papali az kým sme neprestali z UM. Veľa šťastia 🙂

nevenka
31. okt 2021

No ja to vidim na tie antibiotika, napriek probiotikam, mu narusilo floru, nemusi sa to prejavit hned. Mna tiez zacne prehanat po par dnoch uzivania antibiotik. Ale skus aspon zavolat na pohotovost, popisat problem, mozno poradia.
Nas drobec mal antibiotika este v porodnici ako novorodenec a ked sa preslo z infuzii na oralne, tak po hodinke od podania, vresky, strasne sa krutil, chudatko. Doma sme ho uz potom dali do poriadku, ale bol to des.

danielahamar
31. okt 2021

Za mňa je to buď int. laktozy, alebo ABKM, takže zmeniť mlieko