AKo prebiehajú testy na deficit rastového hormónu?

pirula5
20. jún 2019

Zdravim. Moj syncek je malicky ma 12 rokov ale len 131cm.Chodime na endo,za posledny polrok narastol len 1cm, volala mi dr.ze jeho vysledky su zle,odporuča snim ist do nemocnice na 3 dni kde sa mu urobia testy na rastovy hormon. Mate niekto skusenosti s tymi testami,ako to prebieha? Dr. mi povedala ze si mam rozmysliet ci suhlasim s testami,tak asi to ma neake rizika. Dakujem za kazdu radu.

dai
20. jún 2019

@pirula5 ahoj. Pridaj sa do skupiny naše dieťa rastie pod 3 percentilom. Tam ti ženy poradia, veľa z nich pichá deťom rastový hormón a maju za sebou všetky vyšetrenia. Krásny večer prajem

pirula5
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pirula5
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kvetkapataiova
24. máj 2021

@pirula5 ahoj ako ste dopadli so synom? Ja idem o týždeň tiež so synom 11 rokov a 127 cm na kramáre dúfam ze tam budem môcť byt s nim aj keď ma už 11r.nikdy ešte v nemocnici nebol.

pandorka27
29. sep 2021

@kvetkapataiova ahoj. Citam si tu diskusiu a nas caka presne toto vysetrenie v nemocnici tiez v oktobri. Syn ma 10,5 roka a 128 cm. My sme sice rodicia tiez nizsi, syn v podstate rastie, ale pod 3 percentilom. Testom.sa teda nevyhneme. Budeme v BB. Vies mi napisat k tomu nieco viac, dakujem. Vase skusenosti, akp sa dari tvojmu synovi...atd. fakt velmi dakujem.