Dcérke extrémne zapácha moč

30. dec 2022

Ahojte prosím o radu , som prvorodička . Je normálne že malej naozaj extrémne zapácha moc ? Nie nezabaram si nos do plienky ale ono to smrdí až cez oblečenie cez deku . Ja nejsom žiadna fajnovka na pachy , to ozaj ne ale toto je extrém . Malu žiaľ nekojim ,je na nutrilone , vypije mi tak 120-150 ml naraz akokedy. Má tri týždne . Ďakujem .

domininini
30. dec 2022

Spomen to dr na poradni alebo tak zajtra este vezmi moc do sacku a vybehni k dr nech ho skontroluju pruzkamk .. mliecka pije dost, moc by mal bez znacneho zapachu .. myslim ze ti dr povie ku tomu viac 😉

vahcaac
30. dec 2022

Môjho tiež vždy bolo veľmi cítiť, ale aj tak si neviem predstaviť čo myslíš pod slovom extremne, podľa tvojho opisu mi to príde, že by si to mala prešetriť

ildiko36
30. dec 2022

Tak ja by som s tym urcite nečakala, kup si sačok na moc ,viac kusov , aby si mala nahradu, občas sa to odlepí, a sterilnu skumavku 1kus .
Zober vzorku moči na vysetrenie.
Zaleži ako pachne moč,a aku ma farbu.Niekdy keď pachne po amoniaku a ma tmavšiu farbu, je to priznak dehidratacie, staci zvýšiť prijem tekutin .Može mat aj bakterialnu infekciu čo spôsobuje e.coli, alebo ked cítiť ako aceton byva u cukrovky,,v tedy byva aj sladkasty pach z úst,treba skontrolovat glykemiu,keď ma niekto glukomer v rodine tak to môžete aj sami pozrieť, len treba dať čistú ihlu, a ked sa neda z prsta lebo ma drobne prsty , môžeš aj z palca na nohe, ja som tiež tam merala synovi, na štastie ako som ho začala prikmovať sa mu to upravilo, stale padal do hypolgykemii

marrydreamkas
30. dec 2022

mne pocikanie v urcitych druhoch plienok smrdelo viac, napr.v pamperskach

simona92101
30. dec 2022

Moze to byt aj plienkami,napr.mne strasne smrdeli pampersky,a aj Lupilu plienky.naozaj cez oblecenie som citila,ze je pocikana.skus zmenit znacku,popripade zaniest moc do labaku.

mtn112233
30. dec 2022

Toto môže byť inak aj plienkami.. niektoré keď sú pocikane strašne smrdia, napríklad pampersky.. tiež som pár krát zacítila aj cez pyžamo a spací vak až takú štipľavý zápach.. ja by som skúsila niekde odobrať moc priamo po vycikani ak bude pachuť aj ten tak treba povedať doktorke, keď nebude skús zmeniť plienky

evaachesa
30. dec 2022

Pampersky mi neuveriteľne smrdeli keď boli pocikané. Nemáš náhodou tie? Ak si skúsila aj iné značky a vždy ti to príde rovnaké, radšej odnes moč na rozbor.

autor
30. dec 2022

Baby , moc ďakujem , všetky ste spomenuli pampersky a ja ich naozaj mám . Možno to bude naozaj tým aké plienky by ste teda odporučili ?

evaachesa
30. dec 2022

My sme prešli na Dada plienky a boli sme veľmi spokojní. Dokonca som zistila že Pampersky až príliš naberali na objeme aj keď do nich syn len trošku cikol. Pri Dadach nebol zrazu žiadny smrad ani obrovské plienky.

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marrydreamkas
31. dec 2022

lupilu a dada za mna super

simona92101
31. dec 2022

Dada plienky alebo Babylove.aspon teda u nas top,nesmrdia,neprecikaju sa,ziadna plienkova dermatidida

ildiko36
31. dec 2022

Aj ja pouzivam pampersku ale plienka nikdy nesmrdela tak výrazne že to citiť aj cez oblečenie

jana_eyre_2
31. dec 2022

Moje deti mali plienky už veľmi dávno, pouzivala som babylove a Pampers, ale nikdy som moc necítila ani pri jednom.. ja by som sa zamerala na farbu moču, koľko krát ju treba prebalit, ako veľa cika? Nie je extrémne uplakaná alebo extrémne kľudná? Určite to spomen doktorke, dodnes jej rovno vzorku moču, nech to pošlú do laboratória..