Depresia u dcéry

1andrea111
5. júl 2014

máte niekto skúsenosť s depresiou o dieťaťa - 13 ročná kočka, máva obdobia, že sa proste zle cíti, - vyzerá vystrašene a nevie mi popísať čo jej je, len sa zle cíti, sústavne unavená, mrzutá, nič ju nebaví, do všetkého ju treba nútiť, nechce sa hrať. Základné vyšetrenia v poriadku - ešte som uvažovala nad štítnou žľazou a tlak má 136/75 - neviem do akej miery je tolerancia, je čiastočne zvýšený. Ďakujem za akúkoľvek radu

brady1
5. júl 2014

@1andrea111 možno sa skus s nou porozpravat o kamaratkach kamaratoch škole, skus zatypovat a porozpravaj jej nejaku svoju prihodu o nejakom vysmievani proste o nejakom svojom probleme a možno sa zdoveri a zistite prečo sa zle citi.

janickacrazy
5. júl 2014

@1andrea111 Nechce sa hrat? Ona sa este hrava? No uz to mi pripada dost divne. Treba ju zobrat k psychologovi, aj deti mozu trpiet depresiou. Stitna zlaza takisto moze za unavu, tiez nema toho vela v skole a na kruzkoch nie je pretazovana povinnostami? Alebo ma mozno nejaky problem, puberta je tazke obdobie, mozno ju nieco trapi, plet, vlasy, postava, cokolvek, chlapci, nie je zalubena?

zvonilka111
5. júl 2014

,,moze to byt kludne stítna...aj ja mám s nou problem...:(,,,stači vziat krv...

seahorse27
5. júl 2014

Stitna zlaza moze suvisiet aj s tym vyssim tlakom...