Odgrcnutie po 2 hodinách od papania

evickuska
24. apr 2023

Ahojte mam ani nie 2 tyzdnove prve babatko, dnes sa mi 2x stalo, ze si troska odgrcol 2 hodinky po papani, aj napriek tomu, ze po jedle pwkne odgrgol, spinkal a potom pri prebalovani aj 3x po malinkych mnozstvach mu vyhodilo.
Je to podla Vas OK? Alebo mi chorlavie?
Nemam ziadne skusenosti a bojim sa.

pukina
24. apr 2023

@evickuska pokial ti nezvracia prudom a prospieva, je to uplne ok. babatkam este nepracuje uplne spravne zvierac pazeraka, preto im moze pocas dna viackrat mlieko vygrcnut. uzivaj babatko 🙂

jaskolka
24. apr 2023

Pokiaľ to je len také malé množstvo mliečka, je to normálne.

miadi
24. apr 2023

Moja tak zacala okolo 2t. A potom grcala vela som sa 4x denne prezliekala aj ju .. nemohla byt na brusku do 4m ani lezat musela som ju nosit. Mala reflux ale okolo 6m to prestalo. To neznamena ze je babatko chore .. je to normalna vec dost bezna a vyrastu z toho. Neboj .

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evickuska
autor
24. apr 2023

@pukina takze to nie je nic skrz co sa mam znspokojovat, ano?

evickuska
autor
24. apr 2023

@jaskolka ano zatial tak niekedy viackrat ale len take vyplutie...

evickuska
autor
24. apr 2023

@miadi dakujem moc, je to moje prve a naozaj chcem len az mu je dobre 😒

jaskolka
24. apr 2023

@jj298 rozosmialo ma to slovo "nezvrtala bábätko". Predstavila som si, ako tancuje bábätko čárdaše, zvrta sa 😆😆👌

miadi
24. apr 2023

@evickuska neboj aj Keby grckala casto kym pribera nie je to problem. Moja zvykla hodit 🤮 Mne na rameno alebo na podlahu a hnet na to usmev za milion 😁kym nema teplotu alebo ine priznaky tak nie je chore. Niekedy aj grcnu ked su moc plne. Proste ten traviaci system Este nie je uplne zabehnuty .

stanulienkat
24. apr 2023

Je to bežné, dokonca to môže pretrvávať aj dlhé mesiace. Ešte nefunguje poriadne zvierač v žalúdku. A niektoré bábätká sú trochu pažravé 🙂 piju hltavo a veľa mliečka naraz. Vypodlož nožičky postieľky, aby malo bábätko počas ležania vyššie hlavičku.

mtn112233
24. apr 2023

Počkaj keď sa začne pretacat ma bruško vtedy si grcne aj viac ako po 2 hodinach.. môj mal šialený reflux nestíhala som ho prezliekat a vrchol toho bol práve vtedy keď sa začal pretacat.. prestalo to pomaly ked začínal prijímať tuhšiu stravu

evickuska
autor
25. apr 2023

@jaskolka hah inak ma nenapadlo ako to pomenovat 😳

evickuska
autor
25. apr 2023

@miadi ano len ma vylaka, ked to urobi po 2 h od papania a za hodinku ma papat, potom neviem ci mu dat alebo nedat 🙆‍♀️🤷‍♀️

evickuska
autor
25. apr 2023

@mtn112233 kokso, tak hovoris, ze to zatial mam este fajn. Dufam, ze bude vsetko OK je to 1. babatko a nechcem nic pokazit.

miadi
25. apr 2023

Kojis alebo um? Ked kojis tak na poziadanie .. ak mà um mozno mu nesadlo a treba skusit inu znacku. Daj papat ked je hladne to je uplne jedno ze grclo.

mtn112233
26. apr 2023

@evickuska samozrejme že bude všetko ok, reflux nieje smrteľná choroba dnes už ho ma takmer každé dieťa.. moj kvoli refluxu neprospieval boli sme v nemocnici sama primárka aj lekarka na gastre mi povedala že to casom prejde.. iba som kojila, nedavala som ani žiadne AR umele mlieka ani hnusne lepidlo typu gastrotuss sirup všetko sme zvladli tym že som vyvysila miesto kde ležala od postieľky až po kocik, kojit častejšie a po menej nedat vytiahnut prso do poslednej kvapky naraz a najdolepo každom kojeni/krmeni aspon 20 minút ponosit na rukách 🙂 držím palce