Operácia nosnej mandle v Leviciach

lucinika
30. mar 2017

Ahojte, chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti s operáciou nosných mandlí v súkromnej klinike v Leviciach. Zaujímala by ma cena operácie, prístup lekárov a hlavne či po vybratí mandle nastalo zlepšenie u dieťaťa. Synovi sme dali vybrať nosnú mandľu keď mal cca. 2,5 roka (lokalna anestézia), zrejme z nej zostal kúsok a zdá sa, že znova dorástla. Veľmi chrápe, dýcha ústami, neustále soplíky s tým, že každý druhý týždeň z ničoho nič vystúpi teplota na 38,5 stupňov, čo trvá deň - dva. Chceli by sme teda dať nosnú mandľu vybrať znova - tentoraz v celkovej anestézii,

mirulka12
30. mar 2017

Ahoj. levice odporucame vsetkymi desiatimi. Skvely pristup. Spickove vybavenie. Pan doktor Csentes odbornik na spravnom mieste. Riskovi vybrali nosnu mandlu a "zbrusili" krcnu a este mu robili aj ventilaciu v usku. Doteraz si mysli, ze sme tam boli v hoteli :D :D nema ziadnu negativnu skusenost a spomienku. Operacia prebehla v celkovej anesteze. Mohla som byt s nim na operacke, kym ho uspali. Naozaj odporucame!

patka06
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pupetko263
21. apr 2023
Používateľ pupetko263 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pupetko263.

@mirulka12 ahoj chcem sa opýtať my máme ísť na vyberanie nosnej mandle a chceme sa opýtať že keď ste išli ten deň na operáciu hlásili ste sa u neho v ordinácii?