Osteopatia u detičiek

19. jan 2021

Ahojte, mate niekto skusenost s osteopatiou u deti? Kokretne pri liecbe torticollisu. Dakujem

andreatytler
20. jan 2021

Tu kde zijem je osteopatia velmi rozsirena a vyhladavana najma pre babatka. Mam len tie najlepsi skusenosti ale nemali sme torticollis. Maly bol hypotonicky a mal preferenciu na jednu stranu. Velmi jednoduche cvicenia pri ktorych vacsinou ani neplakal a po 3 mesiacoch to bolo v poriadku.

autor
20. jan 2021

@andreatytler vsak to je ten problem, ze na sk je to stale len v plienkach. My chodime cvicit vojtovku. Ale ide to na moj vkus pomaly. Chcela by som to skusit ako podpornu liecbu ☺️

andreatytler
20. jan 2021

Ak nevidis pokroky, urcite hladaj zmenu. Citala som ze Vojtovka nie je pre kazdeho a aj nie kazdy terapeut ju vie cvicit spravne. Z inych diskusii viem ze na vychode Slovenska je velmi dobra osteopatka. Ze je taka dobra ze sa oplati cestovat... pozri jej stranku... a tie baby co su z Bratislavy zase chodia do Rakuska... ale teraz sa asi velmi neda. Ono ta osteopatia je taka velmi akoby neviditelna terapia... tie cvicenia su take akoby si ani necvicila... len mierny strecing alebo mierne stlacanie ruciciek. Co sa mne najviac pacilo, je ze ta terapeutka mala znalosti z celkoveho zdravotneho stavu babatka... nielen pohybovu sustavu ale aj travenie, nervovu sustavu, oci, reflexi, koza, usi... vsetko tam so vsetkym suvisi... velmi holisticky pristup.
https://milotasvacova.webnode.sk/sluzby/
Pozri tuto diskusiu...skus sa opytat dievcat co tam prispeli
https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/dvojmesacne-dieta-sa-mi-trha-a-hadze-ked-je-na-rukach/

autor
20. jan 2021

@andreatytler dakujem ☺️

kythos21
14. okt 2022

Dobry deň môžem sa spýtať či ste absolvovali a či vám pomohli?