Podozrenie na PAS - CVI Trnava

ninek
27. mar 2024

Dobrý deň mamičky, syn 3.5 roka do skolky chodí po adaptácnej dobe na 4 h.z dôvodu ze nespolupracuje, na vyjadrenie psichologicky sme začali riešiť logopeda keďže malo rozprával, a boli sme už aj na neurologickom vyšetrení. Tam mu nezistili žiadne odchýlky ohľadom nervového systému, ale vyšetrenie nebolo na 100%keďže nespolupracoval neodmerali mu dobre tie impulzi v hlave. Ale z toho co zaznamenali povedali ze je to OK, podľa popisu a toho všetkého co som vravela usúdila ze jej to príde skôr ako autizmus. Je objednaný už aj na Orl, a mame pokračovať s logopedom, psychologickou a odporučila aj psychiatra.. to nechcem zatiaľ riešiť. Ale otázka znie pozerám si centra včasnej intervencie kde zistuju detom ci ma autizmus alebo nie, ako ďalej postupovať ,majú svojich odborných doktorov. Chcem sa spýtať ci niekto navštevoval CVI - Trnava . Ci am sú naozaj odborníci a mam ísť s malým tam
Ďakuje. Za info

brezza
27. mar 2024

@ninek ahoj ja v Trnave odporucam klinicku psychologicku Lazikovu alebo Janosikovu. Tie ho poriadne zdiagnostikuju. Priprav sa na dlhe cakacky.

ninek
autor
30. mar 2024

@brezza ďakujem krásne, ja som síce z Trenčína ale pozerám aj okolie lebo chcem ho dat naozaj do dobrých rúk kde mu neurcia hneď diagnózu po prvom sedení.