Príznaky zápalu močových ciest u 2-ročnej?

jespera
14. okt 2011

Maminy, surne potrebujem vase rady, mam 2 rocnu dcerku, dnes bola na "prazdninach " u krstnej, mala kaknicu, a nemali mokre utierka - tak klasicky toale. papier, vecer mi ukazovala ze ju boli dupa a pipina - rozbalim trosku kakanice na zadku, umyla som - namastila a moje dieta furt ze ju to boli a kvici a ruky na pipine na zadku,, okupala som , paralen, namastila som kalciovou mastou, teraz je v postielke, ale pocujem ako place - asi ju to boli, nema to ani nejake sialene cervene, ani vytok nevidim ziaden - uz ma aj napadlo ci nema zapal moc . ciest..?

vvia
14. okt 2011

dieta sice nemam ale priznaky asi budu rovnake. palenie pri moceni, bolest podbruska... hlavne to mocenie a pozri ci nema tmavy moc, alebo nebodaj krvavy.

anjelicek26
14. okt 2011

V lekarni maju testovacie pruzky na zistenie pritomnosti bielkoviny v moci, predava sa tehotnym, ale presne na toto sa da pouzit, staci trochu mocu malej a budes vediet, co je vo veci. Posli manzela do lekarne a spravte test a rano k lekarovi.

jaduska
14. okt 2011

A nemohla sa niekde buchnúť? Ak by to bol zápal močových ciest, tak to bolí len priamo pri močení...

kvojtanikova
14. okt 2011

Pokial viem, zapal mocovych ciest neboli ked necikas, iba pocas cikania ( ked sa ti zacina chciet) to riadne stipe a reze, mala som to sice iba raz, ale bolelo to len vtedy. Neviem co by som ti este poradila okrem toho, co si urobila dobre. Este by som mozno presprchovala vlaznou vodou, nech sa vtedy snazi aj vycikat a poriadne preplachni vsetky "otvory". Drzim palce.

sisaha
14. okt 2011

skus ju posadit do vane, nech sa okupe, potom jej ritku natri sudocremom ak mas, alebo pityolom. Ak by to bol zapal moc ciest, tak place ked cika..ale to asi nebude..

ollski
14. okt 2011

zapal mocovych ciest, by sa neprejavil takto rychlo....trva to par dni...vacsinou je to spojene s teplotami, bolestami bruska, nechutenstvom, plac pri cikani...skor by som to typla na "zapareninu"...testovacie pruzky sa volaju nefroPHAN leuco...kazdopadne moc vysetrit mozes, pri zapale treba vela pit, aby sa zavodnili mocove cesty a mechur a co najmenej mnozili bakterie...plus neodkladna navsteva lekara!!

katka1981
14. okt 2011

Moze mat e-coli v pisulke, zajtra chodte lekarke, nezabudnite moc. A vela pit, urologicky cajik sa ale do 3 rokov nedoporucuje. Niekedy to moze trvat len jeden den, na pohotovosti by ti mohli dat ATB, kamoske tak dali, nastastie dcerke po dni nebolo nic, tak jej ich nemusela dat. Ovonaj jej moc, ked smrdi, su tam urcite bakterie. Ja som mala zapal mechura a mala som stale nutkanie na cikanie, ale ona moze mat aj podrazdenu pisulku a ta ju moze svrbiet alebo palit stale. Urob silny repikovy caj a bud jej urob sedavy kupel alebo jej tam nalej, bud strtiekackou alebo vatovym tamponom. Repik robi zazraky, to by ti aj detsky gynekolog poradil.

agaven
14. okt 2011

repik uvarit silny a vatou jej ju zliat calcium je slaby..ak mate dobru lekarku framycoin je najlepsi na to nie calciu ten je slaby fugicidin nieco tak jej zhanaj..presne zhudujem sa s katou 1981 ale tie masti daj framyk.je na predpis popros lekarku mne vedia predat aj bez predpisu...

halienka
14. okt 2011

ja som už ako dospelá mala zápal mechúra už asi 8x a veru skoro vždy som mala aj bolesti podbruška, nie len pri cikaní, a to riadne, zabral mi vtedy iba Ibalgin - detská forma je Nurofen sirup, ten by jej mohol uľaviť aj od bolesti ak ich má...držím palčeky, nech to maličkej rýchlo prejde, čo najviac tekutín treba, aby bol moč čo najviac zriedený, vtedy to tak nedráždi pri cikaní. Keď plače, tak to isto nebude len zo zapareninky, moja malá zo zapareniny nikdy neplakala, asi tam bude niečo viac, ja to skôr tipujem na tie močové cesty, mne to teda vždy prišlo veľmi rýchlo v priebehu hodiny ráno som mala také bolesti že až...niekedy som mala číry moč, okom nebolo na ňom nič vidieť, inokedy som mala krvavý. A teploty ja nemávam, takže ani pri tomto zápale som ich nemala. Každý organizmus reaguje inak...Ešte som zabudla dodať, že mne vždy zabrali iba ATB...

beapn333
14. okt 2011

ahojte no ja mam super skusenosti na vsetky choroby z justom kuknite si www.just .sk na taketo veci horska borievka je to prirodne veci ale ucine velmi velmi da sa to potom u mna objednat ved precitajte si na nete...bea 0905223482