Reakcia na Pampers plienky

martina_x
18. mar 2024

Ahojte,
Stalo sa Vám, že bábätko malo reakciu na plienky? Malý nikdy nemal so žiadnymi problém a teraz naposledy som kúpila pampers sleep and play a po asi 20tich plienkach sa mu spravil vysyp na zadočku.. Mal to celé červené, doktorka nám na to predpísala krémy a vyzerá, že sa to zlepšuje..
Moja otázka ale je, čo teraz s dvoma celými balíkmi a jedným otvoreným?
Dá sa napísať nejaká "reklamácia", "sťažnosť"? Nemáte s tým prosím skúsenosti?
Za každú radu vopred ďakujem 🫶🏻

viestta
18. mar 2024

@martina_x co chces reklamovat? Vsak ked tvoje dieta zareagovalo, neznameny, ze plienky su zle. Dalsim tisickam deti sa nestalo nic, je to len v organizme tvojho dietata. Je to to iste ako alergia na hocico ine. Ani lieky nikto nereklamuje, ked je na nich alergicky, ani jahody, po ktorych sa vyhadze.
Plienky odnes do LIdla za pokladne do boxu na charitu a mas po starostiach.

veronikaszabova
18. mar 2024

@martina_x po 20tich plienkach? To by sa vyhodilo dieta uz skorej. Nasa mala reakciu na jedny plienky uz po dvoch pouzitiach.
A staznost? Ved by ta vysmiali

anavixy
18. mar 2024

Je to uplne bezne, stava sa to pri roznych druhoch plienok, casto aj pri tej istej znacke, staci ze je iny druh/balenie, zarukou nie je ani cena (neplati ze cim drahsie tym menej reakcii). Liecbou je v prvom rade vymenit plienky za ine, kupel v hypermangane a bezne kremy na plienkovi dermatititdu. Ci je to skutocne reakcia na plienky alebo je pricina inde tazko povedat. Vratit nerozbalene plienky urcite mozes, ak mas doklad alebo podla toho kde si kupovala, s reklamaciou nepochodis, pretoze to nie je chyba plienok ale detskeho zadocka.

vyrovnanaosoba
18. mar 2024

@martina_x reklamáciu? Ze ma citlivú riť? Keby si tam našla nejaký predmet, škvrnu, alebo by boli potrhané... Chápem, ale ze je alergický na pravé ten typ plienok aj keď až po 20tej použitej. Tak kým telo pochopilo, že sú zlé, trvalo to nejaké 3 dní.
Predaj.

tamta
18. mar 2024

Ano, aj nasa sa vyhadzala z plienok Pampers. Preto som na začiatku kupovala len male balenia rôznych typov, kym sme našli 'tie prave' pre nas a uz kupujem veľké množstvá.

martina_x
autor
18. mar 2024

Dámy, Ďakujem za odpovede 🤗

chrobak7
18. mar 2024

@martina_x Nemusí to byť ani plienkami. Stačí, že bola plienka dlhšie mokrá. Natieraj postihnuté miesta Sudocremom a bude po problémoch.

dusankomoj
18. mar 2024

@martina_x ak máš bloček,tak skús vrátiť a ak nie,tak predaj. Inak aj môj mal s Pamperskami problémy.

thereisabear
18. mar 2024

Tiež sme to mali pri pampers, hneď ako som ich prestala používať to zmizlo, skúsila ešte dvakrát a vrátilo sa. Išli do koša.

cookie29
18. mar 2024

predaj, mne pamersky vystipali ritku do krvi po jednej noci a na ziadne ine reakciu dieta nemalo.... takze ked niekto pise ze "citliva rit" :(
plienky bud predaj alebo daruj