Šarlach u dcérky

26. mar 2024

Ahojte chcem sa s Vami podeliť o našu skúsenosť.
Dcérka dostala vysoké teploty 39 presnejšie hnisavé hrdlo pocit na zvracanie, boli sme u lekárky ze mame sarlach dala nám antibiotika penicilin na 10 dní. Keďže veríme aj na zapper alebo plazmovy generátor išli sme aj nato. Mali sme zapper aj na doma. Pekne nám to pomohlo všetko o pár dní bola dcérka 9r akoby nič živá hravá. Po vybratí antibiotík išla 1 deň do školy a v noci dostala opäť teplotu. Hrdlo hnisavé červené. Brali nám krv výter z hrdla zajtra výsledky. Dr povedala ze ma opäť streptokoka podľa nej a musí brať ďalšie antibiotika 10 dní.. zinnat... boli sme zas aj na generátor... je toto normálne prosím Vás?
Teraz večer zaspala ma 37.7 teplotu.. prebudila sa a uplne mimo na mňa pozerá rozprávala z cesty ze sa chce hrať niečo o klobúku.. mam o ňu strach....

jana005
26. mar 2024

Ahoj, aj nám sa to vrátilo, ale nie iba jeden deň po dobratí liekov, ale cca za dva týždne.
Počkaj na výsledky a uvidíš.
Ale ak to bude zase streptokok, tak penicilín nezabral. Čo sa čudujem, lebo vraj je na to najlepší.
Skoré uzdravenie prajem

autor
26. mar 2024

@jana005 ďakujem...

ada12345
26. mar 2024

No nam po sarlachu povedala orl lekarka, ze po dobrati atb by malo byt dieta este aspon 5 dni doma v klude a nie hned do kolektivu. Nam to vyslo akurat na prazdniny, tak sme rusili dovolenku a doma sa doliecovali. Streptokok nie je banalne ochorenie, netreba ho podcenovat.

autor
26. mar 2024

@ada12345 vďaka za info....

ciernysokol
27. mar 2024

K sarlachu uz povedali,ja len k zapperu a plazme,hoci tohto sarlachoveho pripadu sa to netyka.plazma nevytvara imumitu.ak ju das na nieco,kde ju potrebujes,virusove- napr.kiahne,tak najlepsie je nechat par dni tym virusom dieta prejst a nasadit potom.pokial sa nejedna o akutny stav.to len do buducna info,ale moznoze to vies.

patulka1992
27. mar 2024

Unas presne to iste maly vyskke teploty 39.5 vracanie na pohotovosti nam dali antb hrdlo cervene pery cervene jazyk sama bodka no hroza dobral antb isiel do skolky bol tam 2dni a ten druhy den vecer zas teplota a zas to iste zapalene hrdlo brala nam vyter vysiel streptokok dneska mal poslednu davku antb som zvedava ako bude zas v skolke ci vydrzi dlhsie ako dva dni alebo sa to vrati

autor
27. mar 2024

@patulka1992 držím palce dnes mi jedna baba to iste hovorila ale ide o skolacku tiež ako moja
Nám tiež vyšiel z vyteru streptokok.. a zvýšené biele krvinky z krvi musíme ísť 4.4. Na opakovaný odber krvi.

autor
27. mar 2024

@ciernysokol ďakujem toto som nevedela stále nám baba povedala ktorá má plazmu ze príďte ze to zastavíme. Čiže bolo jedno ci to je prvý deň choroby alebo viac dni... mali sme aj na doma zapper požičany a dokonca tam bol nastavený aj ten beta streptokok co nám vyšiel z vyteru... zaper ho teda asi nezlikvidoval

ciernysokol
28. mar 2024

Ja pouzivam plazmu dlhe roky,asi 15 rokov,aj led teraz uz menej.najlepsie funguje na virusy,lebo su najmensie a vysledok vidno hned.na nieco nefunguje vobec.ale nemyslim si,ze to je chyba systemu,ten je vyborny,ale skor mutacii.kazdy rok je virus chripky iny napr.a frekvencie tie iste.aj ked tie profi plazmy updatuju.na koronu bola plazma vyborna,ale posledne mutacie uz nezachytila.streptokokov je tam plno,tazko trafit.na streptokoka pouzivam kapucinku od edenfarmy pre dieta.plazma na laryng.bola super napr.na par veci som uspesne vyuzila homeopatika.bohuzial jeden liek na vsetko neexistuje,ja zvyknem tak,ze nefunguje jedno,skusim druhe.

ciernysokol
28. mar 2024

A ono je to aj take logicke,ked plazma virus zabije hned,nestihne si vytvorit telo imunitu.samozrejme,ked je to akutne,na imunitu nepozeram.

autor
28. mar 2024

@ciernysokol ďakujem za vzácne info

rozovykon
1. apr 2024

Ano je to bezne, ze sa vrati tiez sme si tym presli. To rozpravanie z cesty je podla mna nocny des, vycerpanost, unava, choroba aj moja to mava.objavuje sa to prvu polovicu noci.