Štvorročný syn sa začal v noci pocikávať

zuzanajamriskova
26. aug 2013

Ahojte maminky potrebujem poradiť ....syn už od dva a pol roky nenosil na noc plienku a teraz zrazu (už mal 4 roky) sa začal zase v noci pocikávať trvá to už týždeň....večer nijak obzvlášť veľa nepije ...chodí cikať pred spaním všetko ako do teraz....na nijaké bolesti sa nesťažuje ..že ak by bol prechladnutý...neviete čím to môže byť? Nejaké rady ako to napraviť?

alena0305
26. aug 2013

@zuzanajamriskova Ak by bol nachládnutý - asi by chodil viac cikať aj cez deň. Nemá z niečoho stres?- nástup do škôlky alebo sťahovanie, či príchod súrodenca? Môj syn (vtedy 5 rokov) - zas chodil cikať cez deň aj každých 5-10minút a všetky vyšetrenia mal v poriadku. Mal to psychického pôvodu - ja som bola na rizikovom - doma ležať a potom v nemocnici a potom príchod sestričky - jednoducho pútanie pozornosti. Trvalo to asi 3 mesiace. Môže ale zaniesť moč na rozbor- pre istotu.Prípadne ho skús dať cikať keď si ideš ľahnúť ty alebo manžel - ak ho tým nezobudíš.

zuzanajamriskova
autor
26. aug 2013

@alena0305 no tak do škôlky ide ale nemal stres nikdy z toho....sťahovani eto plánujeme v januári ale on t onejak ešte nechápe 🙂 budem ho budiť v noci ....snád to prejde ....ale dakujem

stanislavao
26. aug 2013

@zuzanajamriskova pomocovanie moze byt aj psychickeho charakteru. nenastala v zivote u vas nejaka zmena, co by mohol syn zle znasat? mozno na vonok to najavo neda, ale vo vnutri ho to trapi.

zuzanajamriskova
autor
26. aug 2013

@stanislavao a ako to napraviť? ak je to teda psychického charakteru...

stanislavao
26. aug 2013

@zuzanajamriskova treba najst pricinu. najlepsie bude ist za detskym psychologom. najst pricinu a odstanit ju.