Sú chia semienka vhodné pre deti?

sonasonka
29. jún 2013

ahojte citala som o tychto semienkach same chvaly ako ze lyzicka semienok = 1kg rýb co sa taky omega mastnych kyselin a 5x viac vapnika ako v mlieku atd.
je to starodavna potravina a mozu ju aj deti
mate skusenosti ci?

gretka2
29. jún 2013

Ahoj. Ja som ich pred par dnami zacala "uzivat" a dam sem tam aj dcerke (4 roky). Neviem, ake male dieta mas, ale citala som, ze v Juznej Amerike to davaju aj malym detom.
Kazdy rok mame nejaku "novu superpotravinu", ktora ma ovela ovela viac niecoho. (goji, acai....) Ale preco nie. Mna to celkom zaujalo, chut to nema ziadnu, da sa to "zakamuflovat" do hocicoho.
Ale koniec koncov, semienka byvaju bohate na rozne prvky a vitaminy a tak 🙂

lunnka
15. okt 2014

@sonasonka ahoj, davam ich prvykrat dcere-ma dva a pol roka na sposob pudingu http://www.befresh.sk/#!Chia-puding-s-jahodami-... . je to vyborne, ale som si neni ista kolko moze mala zjest..

miki0707
3. dec 2014

Pise sa, ze max 2cajove lyzicky

macamliecna
28. aug 2015

mam rocneho a len kvoli tomu vapniku by som mu to chcela davat-no citala som,ze ludia s nizkym tlakom by ich nemali jest-lebo znizuju este tlak-co ak ma dieta nizky a neviem o tom?

zuzulikh
7. okt 2015

my ich konzumujeme všetci, od dedovcov až po našu 6-ročnú ..... treba dávať ale pozor na pôvod a radšej BIO. Tu sú za 10,90EUR 300g, prijateľná cena na BIO kvalitu. https://www.naturonline.sk/sk/doplnky/vyziva/bi...

zuzkabm
29. nov 2016

U deti malu davku a len doobeda. Je to vysoka davka energie :D chvilu mi trvalo, kym som si uvedomila, ze nam drobec nemohol zaspat. Az po patrani som zistil, ze je to vysoky zdroj energie. Mne osobne pomaha na unavu