Šupinky na tváričke 6 týždňového bábätka

supinky
12. jan 2012

Ahojte,chcela by som vas poprosit o radu.Mam 6 tyzdnove babo - Tomasko a jemu sa supinky nevytvorili vo vlaskoch, ale na tvaricke.Mastim FRAMYKOINOM len neviem ci mu tym pomaham.Supinky sice zmaknu a daju sa odstanit, ale jeho plet je potom taka cervena az strach.Ak mate niekto skusenosti poradte,zatial sme neboli u lekara,nakolko manzel ma kozne problemu,ktore nie su dedicne,takze mam obavu, aby nebol syn zadeleny do suplika kozne choroby, dakujem Ludmila

annaopialova
12. jan 2012

ahoj kup si v lekarni mliecko na premastenie pokozky vola sa expicial po kupkani ho natri a uvidis ci mu to mizne ak nie tak len lekar

jumca
12. jan 2012

@annaopialova suhlasim, aj nam pomohol a je super.... 🙂

supinky
autor
12. jan 2012

@annaopialova
kočeny ďakujem,kúpim,natriem,vyskúšam a napíšem,pa

supinky
autor
1. feb 2012

Ahojte, ohladom tych supiniek sme boli u lekarky a poradila nam BIODERMU. Na hlavicku BIODERMA ABCderm Babysquam,ludia 2x sme natreli,umyli a lupiniek niet.Na tvaricku sme dali Fucidin a tiez je to super. Kozmetika BIODERMA sice draha, ale uz sme kupili dalsie balenia kremov na premastovanie pokozky pre deti a hor sa do mastenia, s manzelom sme velmi spokojny, ze deti uz nemaju taku suchu pokozku hlavne teraz v zime a to sme uz predtym pouzivali roznu kozmetiku.

luckalucka83
2. feb 2012

Aj my sme mali podobne problemy, skusali sme Biodermu Atoderm so zinkom a nic, nam pomaha obycajna kalciova masticka 🙂

timca9
2. feb 2012

pomôže salicilová masť, nám ju dala doktorka na predpis. Už po dvoch dňoch badám viditeľné výsledky. Náš malý to mal najprv na temienku a teraz už aj na čielku. Mizne mu to.

strigusa
3. feb 2012

Ja som potierala Expicialom.. na stredne až extrémne suchú pokožku. A do kúpeľa som dávala Oilatum.
Vo vláskoch sa to mojej dcérke objavilo tiež.. na to nám v lekárni namiešali taký olejček.. vtrela som do pokožky na hlavičke, vyčesala.. opakovala som to 2krát a už sa jej to neobjavilo.