Syn je stále chorý

kejty13
21. sep 2022

Ahojte. Dnes sme boli u Dr. A poslala nas ku imunologicke-nezda sa jej,ze syn (3r) bol od maja casto chorý (3x atb-zápal hrtana dvakrat,angína), črevná viroza a teraz ma sople. Do maja chorý max raz za rok. do skolky este nechodi. Preto sa chcem opytat co take vyšetrenie u imunologicky obnasa? Su tu matky detičiek,kt boli posledne obdobie tiež častejšie choré a neboli v kolektíve,vo škôlke?

mimi3008
21. sep 2022

@kejty13 Mam cerstvo 3 rocneho syna. Do svojich 2 rokov nebol vobec ale vobec chory, ani soplik, ani nic. Dojceny bol 20 mesiacov. Do skolky nechodi. Pred rokom koncom septembra zacal kaslat a v polke oktobra zapal priedusiek. Potom do marca nic a od marca zas vkuse nieco. U nas to zacne soplom, ale nim to nikdy neskonci, prejde to do kasla, niekedy az do zapalu priedusiek. V lete sme mali vcelku klud, ale teraz zas. Od piatka sopel, od pondelka suchy drazdivy kasel. V juni brala pediatricka odber krvi, v ktorom sa zistilo, ze nejaka alergia bude, alergolog musi dodiferencovat, ze na co konkretne, akurat dnes rano sme boli na krv, vysledky budu o 3 tyzdne, tak uvidime. Asi cosi podedil, ja som alergik

ctrl
21. sep 2022

@kejty13 https://fb.watch/fGM1XhCdE9/
Pozri si toto video , je to nezávisla farmaceutka a hovorí o jednom detskom prípravku od 3 rokov na imunitu.

janikk54
21. sep 2022

@mimi3008 tak to je fakt strasne, nie je nic horsie ako stale chore a chorlave dieta. to nemyslis na nic ine len ako mu pomoct, chudatku. velakrat ani nezabera nic a ak nieco zaberie, tak na chvilu a o niekolko dni ci tyzdnov sa to vrati zas.

maciatkolulu
4. feb 2024

@kejty13 si si istá,že žiaden stres dieťa neprežíva,taký vnútorný,tichý,keď ste same,kde je otec? Ja by som sa zamyslela nad týmto.

mimi3008
4. feb 2024

@maciatkolulu ja citam 3.raz po sebe prispevok a nikde nevidim, zeby autorka pisala, ze je s dietatom sama...🤔