Účinný krém na akné

kaddy
9. jan 2024

Zdravím dcéra bojuje s akné neviete jej prosím poradiť účinný krém ďakujem.

sasenka5
9. jan 2024

@kaddy Najprv by bolo dobré zistiť príčinu akné...v akom je veku? Pubertálne akné, hormonálne akné, alebo nejaký problém v trávení, alergie, a podobne...Príčin môže byť veeľmi veľa...Za mňa super prírodné produkty, ako je slovenská značka Malinna, síce majú drahšie produkty, ale veľmi kvalitné a veľmi dlho vydržia. Odporúčam od nich čistiacu penu, Skin Toner a krém Rose. Ja som si dala s nimi dokopy pleť. Taktiež Bioderma za mňa top tento produkt:
https://lieky24.sk/7254-bioderma-sebium-sensiti...
Tento mi vždy krásne upokojí podráždenú pokožku a začervenané akné.
No ale netreba zabúdať fakt aj na to, v akom stave je črevo a vnútro, či nepotrebuje prečistenie a detox zvnútra 🙂

luciaruz
9. jan 2024

Krem nestaci, treba zacat od čistenia pleti 2x denne ráno aj večer potom serum na akne, krem je az koniec. Odporúčam rad effaclar z LaRoche, rad Normaderm od Vichy. Korejska kozmetika, idealne COSRX, zázračná na akne, maju aj v notino. Poguglite si produkty na akne. Zaradit produkty s kyselinou salicylovou a zinkom. Rad acnemy z DM tiež výborný. Bioderma ma tomu rad na akne. Odporúčam z lekarne, ne preparfumovane produkty z drogerie. Parfumacia skodi citlivej pleti.

kaddy
autor
9. jan 2024

Ďakujem pekne má 13 rokov v puberte je,ale tvár má fakt celú vyhádzanú.

vikusjk
9. jan 2024

@kaddy moja dcera ma 11 a uz sa jej tiez akne dost vyskytuje, ale ona uz takmer rok cisti plet rano a vecer Biodermou sebium a v lekarni kupujeme taku vodu s kyselinou salycilovou Solutio acidi salicylici spirituosa 1%. Maju aj 2%, ale z toho mala plet dost podrazdenu. Plus ma acnecolor, ktory tiez obsahuje nejake liecive zlozky, takze si to cez den kryje a zaroven lieci. Ma aj korektor od Eucerinu, ten je tiez liecivy a teraz som jej kupila cistiacii penivy gel od CeraVE a ten dost chvali, ma ho ale iba tyzden zatial. Pripravkov mame dost, aj ona sa poctivo stara 2x denne o plet, ale to hormonalne akne je tazko zdolat, zvlast ked obaja s muzom sme ho mali dost silne v puberte, tak to ma asi aj geneticky.

vikusjk
9. jan 2024

@kaddy a zabudla som take nalepovacie priehladne blbosti z Avonu som jej kupila a pyta si rovno tri balenia nech jej vezmem, je to z tej fialovej rady na akne plus tu rozovu pletovu masku s ilom, aj to si dava dvakrat tyzdenne.

vikusjk
9. jan 2024

@luciaruz mas prosim ta nieco konkretne odskusane z tej korejskej kozmetiky? vdaka

luciaruz
9. jan 2024

@vikusjk všetko menovane mam skusane. A veeela ďalšieho. Jedine tieto menované veci mi pomohli. Najviac vichy a cosrx. Zazraky na akne.

vikusjk
11. jan 2024

@luciaruz chapem, mala som na mysli ci vies odporucit presny produkt. Napriklad som kupila teraz dcere (uz to aj dnes prislo) naplaste na akne Master patch intensive, potom na cistenie AC collection jemna cistiaca pena a etse take serum Niacinamide 15. Ale maju toho v ponuke viac, tak ci je nieco konkretne, co odporucas. Vdaka