Urológia na Kramároch s dvojmesačným bábätkom

misshelliness
21. júl 2020

Idem s 2 mesačnym chlapcom na zákrok na Kramáre. Má reflux. Chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosti s urologiu, aj čo sa týka izby, stravy a podobne. Máme vybaveneho doktora Bartoňa.

simsalabim
21. júl 2020

@misshelliness urologiu od tohto tyzdna maluju a rekonstruuju(aspon mali zacat?). Vybavenie izieb je klasicke nemocnicne, izby su ladene do farebneho odtiena, s malickymi detmi sa moze byt na izbe, su tam aj 2 nadstandardne izby a niektore maminy su v izbe matiek. V izbe pre vacsie deti je TV aj dvd prehravac s dvd roznych zanrov a vekovych skupin, v inych neviem. Postele pre vacsie deti su super, elektricky polohovatelne. Pre mensie neviem. Wc a kupelna su v stave, akom boli, ked nemocnicu postavili - teda uz v hroznom. Ale snad to uz daju do poriadku, vedlajsia ortopedia ma kupelnu ako v 5* hoteli. Strava - davaju toho dost, hlavne na ranajky, dcere tam nechutilo ale ine deti jedli. Dcere som chodila kupovat jedlo do bufetov. Na oddeleni je vybavena kuchynka so sporakom, chladnickou aj mikrovlnkou a kanvicou, tak si vies urobit kavu ci nieco prihriat a pri stole zjest. Pre vacsie deti tam je herny kutik, kniznica, funguje nemocnicna skolka aj skola. Personal bol mily a ochotny, az na jedneho mladeho lekara, posobil dost povysenecky.

misshelliness
autor
21. júl 2020

@simsalabim A platí sa za stravu pre matku alebo za tu izbu neviete?

simsalabim
21. júl 2020

@misshelliness neviem. Ja som z BA a za dcerou som denne dochadzala, bola som tam uz pred 7 rano, aby som stihla vizitu a odchadzala vecer okolo 9. Spala som doma, aby som neblokovala lozko inej mamine z mimo BA. Viem, ze sa plati za nadstandardne izby. Strava neviem.

sabush000
21. júl 2020

My sme tam boli pred 2 mesiacmi. všetko tak ako už písali, postielky pre také malé deti ž minulého storočia aj pre matky, my sme tam boli 1 noc dalo sa vydrzat. ja som stravu nemala takže to neviem či sa platí. ináč strava pre deti fajn malému chutilo všetko. personál pre mňa výborná, milé sestričky aj doktorky. pravidelne chodili na izbu, starali sa, keď ja som išla za nimi bez problémov riešili všetko .

horalka1986
21. júl 2020

Ja som bola v januari naposledy. a za mna super. S porovnaním napriklad s inym oddelenim. Izba sice mala ale postielky klasicke, postele tiez, skrinka plus televizor. Stravu si ty platis ale musíš si po nu chodit cize ja osobne som si ju nedavala ani raz. Ked bola mala cca vo vasom veku tak som si radsej odskočila rychlo do bufetu a v neskorsom veku som si nadozickovala stravu lebo sa neda odist len tak a ist sa najest.

horalka1986
21. júl 2020

A suhlasim s
@sabush000
Na URO su naozaj uzasne sestricky.